. ([info]aktrise) rakstīja,
@ 2009-12-01 16:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien netīšām patrāpījos studentu protestā, kas man šķita vienkārši smieklīgs, sākot jau ar kultūras akadēmijas teatrālajiem karātavu priekšnesumiem un teologu bļaustīšanos 'mēs vairs neticam' (kurai, starp citu, bija savādi krišnaītisks piesitiens), līdz pat nejēdzīgajam pamīņāšanās un pagrūstīšanās pasākumam pie Saeimas ēkas. manuprāt, studentiem vispār nedrīkstētu dot atļauju piketēt, jo lielākā daļa šodien bija atnākuši vienkārši pabļaustīties banālus saukļus, daži varbūt vēlējās izcelties ar pludmales tērpiem, lai pēc tam parādītos medijos, bet pāri palikušie pat īsti nesaprata, ko tur dara. jebkuri pārmetumi politiķiem par šādu protestu ignorēšanu ir tikai saprotami, jo tiešām nav tverams, vai šis kliedzošais studentu bars mēģina pateikt un panākt ko būtisku, vai arī vienkārši ir atnākuši izgāzt visas savas personīgās negācijas, lai pēc tam, ar mierīgu prātu, ietu uz čillī-picu padzert kolu. nezinu, manuprāt, studentiem vajadzētu padomāt par radošākām protesta formām, citādi patiešām kauns.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]watt
2009-12-01 16:50 (saite)
tas ir, tu atbalstītu, ja valdība/pašvaldība lemtu aizliegt šādu studentu protestu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aktrise
2009-12-01 17:02 (saite)
patiesībā uz šo jautājumu ir grūti atbildēt. no vienas puses, protams, man gribas teikt nē, jo mēs dzīvojam demokrātiskā iekārtā, bet, ja tā godīgi, tad es domāju, ka šāda veida protesti tikai vairo stulbumu, jo ir taču pilnīgi skaidrs, ka lielākā daļa studentu uz šo pasākumu dodas kompānijas vai 'piedūriena' pēc. īstie motīvi ir tikai ļoti nedaudziem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jim
2009-12-01 17:58 (saite)
nujā, bet vai tad tā nav ar vairumu piketu'n stuff.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]watt
2009-12-01 19:17 (saite)
nu, ja aizliegtu uz stingrāko (ar cietumsodiem, vajāšanu, nu normāli - kā Baltkrievijā piemēram), tad ietu protestēt tikai tie, kas par ideju gatavi dzīvi atdot, vai ne? Forši būtu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bluepill
2009-12-01 23:53 (saite)
Valsts konstitatīvi ir noteikusi Satversmes 103. pantā sev kā pienākumu to, ka tā "aizsargā iepriekš pieteiktu miermīlīgu sapulču un gājienu, kā arī piketu brīvību."

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mans_psihiatrs
2009-12-02 01:38 (saite)
es gaju ar ceribu,ka būs grauts un vareshu nolikt uz ausim LB,ko nokavej u13. jo atrados balkusielā :P

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?