agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2003-01-29 18:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mission (im)possible
kaut kur te komentāros panesās jautājums (retoriskais, mūžīgais) - vai ir iespējama draudzība starp sievieti un vīrieti bez seksa vai vismaz ikvakara pamasturbēšanas, skatoties uz viņas/viņa bildīti.
ir iespējama!!! konkrēts piemērs esmu es! man ir druška, viņas kļička - el. mēs esam labākie pretdzimumu draugi, kādus es savā mūžā esmu saticis. mēs esam tusējuši, gulējuši vienā gultā, runājuši līdz 05:00 no rīta, braukushi ar riteņiem un slēpēm un apspriesushi kāpēc mums ir labi, kā ir un kā mēs sačkarētu savas attiecības, ja mēs nokniebtos. she is my best female friend! mēs esam draugi jau 4-6 gadus, apmēram, un mēs neesam iekārojuši viens otru un mēģinājuši dzērumā iebāzt roku otra kājstarpē vai ar maigi piemiegtām acīm skūpsīt otra kaklu stāvot saķērušies stacijā aukstā laikā.
no šī mirkļa man ir tiesības aizliegt teikt, ka draudzība bez seksa starp vīrieti un sievieti nepastāv. sakiet, ka nepastāv, bet ir viens izņēmums.
p.s. es ceru, ka jūs sapratāt, ka tekstā pieminētā beibe nav mana girlfriend. teksts ir par citu beibi, nevis manu girlfriendu. nedomājiet , ka jau 4-6 gadus neesmu kniebies :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2003-01-30 09:55 (saite)
a doma ne-geji to spetu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cloudysky
2003-01-30 11:22 (saite)
Mission impossible?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mako
2003-01-30 13:13 (saite)
Klau, a kam tev kreklinsh uz lenciiteem, ja negribi, lai tevi iekaaro? Velc biezas jakas augstiem kraagiem, pljunduriigas bikses, matus sajem copee...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cloudysky
2003-01-30 18:11 (saite)
Njemshu veeraa tavus ieteikumus...
Kaut nu taa buutu iistaa recepte.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smejmoon
2003-01-31 01:17 (saite)
atmet taas sportazaales .. kosmeetiku nenjem nost, bet liec virsuu 2x centiigaak .. fufaiku arii nekad nevelc nost .. nemazgaajies .. zekjes ? hmm .. nu taas ar smarzhhaam ja saak smirdeet ..

taa netikai no viirieshiem ar uztveres speejaam tiksi valjaa ..


es nezinu, kaa tu isties tagad, bet taa bilde toch mani no geja par lezbieti vareeja pataisiit :P

(aa un neaizmirsti, no deviliichiem pamaaciities rakstiit un veelams neizmanto vairaak par vienu teikumu .. kas tur bij tajos 12 kreeslos? )

http://journal.bad.lv/users/deviliicz/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?