agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2004-10-12 16:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:billy ray cyrus - achy breaky heart

mates
šodien nejauši uzdūros vecajam kursabiedram, kurš tagad kopenhāgenā. nočatojām kādas 3h kopumā ņemot. es jau pat biju aizmirsis, cik forši ir, ka tev ir visur paziņas ar +/- līdzīgām interesēm. un klase.lv ir sūds, nekad tur nekas nenotiek, jeb klase.lv nav sūds, sūdi ir cilvēki, kas tur neko nedara



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]agressor
2004-10-12 16:47 (saite)
:)
bet hanyway atkal kārtējais offtopic :)
kaut kā laikam nemāku pateikt postos to, ko gribu pateikt, vai arī visi ātri atrod to, kas viņos izraisa interesi un par to bliež komentu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2004-10-12 19:23 (saite)
Nē, klase.lv ir labs topiks. Ja man šis projekts spēj sagādāt kaut ko filmas AI līmenī (es puslīdz ienīstu savu klasi un tāpēc izlaidums bija bezmaz vai laimīgākā diena manā mūžā), tad nav jau starpības, kas to dara. Es domāju, ka tā sapsihojas daudzi, kuri iekļūst LV Independence atgūšanas laikā - elki / skolotāji izrādās pavisam savādāki nekā bija, ar ausekļiem uz pupa, tādēļ sabrūk iepriekšējie 10 gadi - veltīgs naids pret viņiem, utt. Viņi, bļ, nesaprata, ko dara. Un klase.lv fakin atsit to toreizējo haosu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]agressor
2004-10-12 21:41 (saite)
tas par tiem učukiem toč

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ib
2004-10-12 23:40 (saite)
nē, vienkārši ir atsevišķi kadri, kuri runā arī tad, kad nav ko teikt.
klase ir sūds jau pašos pamatos. tā der cilvēkam, kurš godprātīgi nosēdējis 12 gadus vienā skolā, nav komunicējis ne ar vienu ārpus savas "a" vai "b", un pas' dies' ārpus sava gada.
un patiesībā, tos cilvēkus, kurus būtu vērts satikt arī pēc desmit gadiem, tu atradīsi, ja vien ļoti gribēsi. tādēļ nevajag iežurnalēties uberlēnā lapā un patērgāt ar tur nīkstošajām/iem par laika apstākļiem un zemeni futbollaukumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?