putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2021-04-06 20:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gaidot sezonu un tikmēr niekojoties ar pavītušajām buntītēm lielveikalos, pajautāšu - kādi ir jūsu mīļākie sparģeļu gatavošanas veidi?

esmu šobrīd vienā - aplauž kātus un pa taisno uz pannas eļļā/sviestā bišku apcep tik, lai aprauj koši zaļus un vietumis mazliet svilumiņu, pēc uzkaisa dažas skaidas rīvēta cietsiera. varētu vēl ko labu pamēģināt


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]miligrami
2021-04-06 22:18 (saite)
Ļoti īsu mirkli novāra, tad iemasē ar kopā sajauktu eļlu, citronu sulu, ķiploku, pipariem, sāli, krāsnī iekšā arī uz ne ilgu, tad apkaisa ar parmezānu un uzreiz ēd.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]_re_
2021-04-06 22:21 (saite)
šis izklausās labi, advancētāka versija manējai. man patīk masējamais materiāls

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]miligrami
2021-04-06 22:27 (saite)
Es tieši šodien nopirku pirmos šosezon un tikai tad atģidu, ka man taču šobrīd nav krāsns. Bet nu gan jau uz pannas arī var.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2021-04-06 22:32 (saite)
pilnīgi noteikti :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?