putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2021-04-06 20:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gaidot sezonu un tikmēr niekojoties ar pavītušajām buntītēm lielveikalos, pajautāšu - kādi ir jūsu mīļākie sparģeļu gatavošanas veidi?

esmu šobrīd vienā - aplauž kātus un pa taisno uz pannas eļļā/sviestā bišku apcep tik, lai aprauj koši zaļus un vietumis mazliet svilumiņu, pēc uzkaisa dažas skaidas rīvēta cietsiera. varētu vēl ko labu pamēģināt


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]formica
2021-04-06 21:40 (saite)
Nomizo, novaara un eed ar 'sauce mousseline'. https://youtu.be/mGb4p4xlHdI

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]_re_
2021-04-06 21:48 (saite)
uz holandes mērci es laikam nekad nesaņemšos. tu mēdz taisīt un garšo?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]formica
2021-04-06 22:45 (saite)
Ja pieradinaas gii sviestu gatavot, tas jau bezmaz pusceljsh uz mousseline
Ingredienti tachu pashi par sevi ir zelts :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?