putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2021-04-06 20:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gaidot sezonu un tikmēr niekojoties ar pavītušajām buntītēm lielveikalos, pajautāšu - kādi ir jūsu mīļākie sparģeļu gatavošanas veidi?

esmu šobrīd vienā - aplauž kātus un pa taisno uz pannas eļļā/sviestā bišku apcep tik, lai aprauj koši zaļus un vietumis mazliet svilumiņu, pēc uzkaisa dažas skaidas rīvēta cietsiera. varētu vēl ko labu pamēģināt


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tilda
2021-04-06 21:32 (saite)
Es vispirms apvāru sālsūdenī tomēr un tad apcepu sviestā. Nu kā puķkāpostus. Neko citu nelieku klāt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]_re_
2021-04-06 21:49 (saite)
es pirmās pāris reizes pērn ņēmos ar vārīšanu/blansēšanu, pēc tam atmetu ar roku, tāpat garšīgi un kraukšķīgi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?