putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2013-12-11 09:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dārgie biedri, padalīsieties ar ķirbja likvidēšanas ieteikumiem?
es vairāk sliecos uz kādām biezkrēmzupām. sulu spiede aizbrauca, bet marinētus es ēdu tikai reizi gadā, naukšēnu ballē.
kādas konkrētas, garšīgas receptes virumiem? varbūt arī cepumiem?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mufs
2013-12-11 10:34 (saite)
par čaiku nezināšu :) bet es, jā, pa lielam esmu par slinku un iztieku ar novārītu ķirbi, sablenderētu + saldais krējums, ja nav tā dārzeņu buljona,tad saberu garšvielas, tas pats karijs labi nomāc ķirbīgo garšu - es pati neesmu nekāds ķirbju nosirdsmīlētājs.

a pankukām sarīvē, piemet olu un mazliet miltus, i viss. bet tur nudien katrs var eksperimentēt pēc sirds patikas.

es vēl dēļ slinkuma daru tā,ka daļu novārītā ķiirbja sametu saldētavā, lai citreiz tikai jāizvelk un var vārīt un lai nemētājas tāds puskauts pa māju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2013-12-11 22:02 (saite)
jā, sasaldēt laba doma. jo ledusskapī tāpat viņš ne vella neglabājas. šoreiz vēl tik liela tā ceturtdaļa, ka vnk pa skapīšvirsmu mētājas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?