putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2013-12-11 09:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dārgie biedri, padalīsieties ar ķirbja likvidēšanas ieteikumiem?
es vairāk sliecos uz kādām biezkrēmzupām. sulu spiede aizbrauca, bet marinētus es ēdu tikai reizi gadā, naukšēnu ballē.
kādas konkrētas, garšīgas receptes virumiem? varbūt arī cepumiem?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]au
2013-12-11 10:27 (saite)
vaij, sarīvēt ķirbi un klāt visādām miklām vispār ir super! mafini, sāļie pīrāgi, utt, utt - visur masas dabūšanai tik liec klāt!
es tikpat labi parasto ķirbi vulgaris lieku arī cepeškrāsnī - galvenais ir daudz garšvielu, ķiploks un sīpols.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?