putnu novērotājs ([info]_re_) rakstīja,
@ 2012-07-02 16:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Poll #19083 according to otrs populārākais temats šodienas cibā, proti, gailenes, man ir jautājums.
Open to: All, results viewable to: All

kāda ir Pareizākā gaileņu mērce?

View Answers

tīra manta. gailenes savā sulā, vēlāk nedaudz eļļas, sāls un piparu.
2 (13.3%)

gailenes un saldais krējums aizdaram
9 (60.0%)

bet kā tad bez cauraugušas krūtiņas?!
3 (20.0%)

der visādi, jo Apstākļi mēdz diktēt savu
9 (60.0%)

mana oriģinālā un ideālā receptūra

View Answers


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2012-07-02 16:56 (saite)
es vispār samelojos, kāds tur saldais krējums, skābais tak.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]_re_
2012-07-02 17:05 (saite)
kādreiz, bērnībā, vecāsmammas mērcēs tikai skābos lietoja, bet nu jau kādus desmit gadus liek vairs vien saldos. nez, kaut kas vairs nepatīk skābajos, ražošanas tehnoloģijās, viņi kaut kā dīvaini saraujas. un es arī neatminos, cik sen kā tādu būtu likusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2012-07-02 17:12 (saite)
Lazdona vai Talsi nekad nenes vilšanos drupačiņu izskatā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2012-07-02 17:33 (saite)
talsu piens ir mans favorītais un lazdona arī visa tāda laba, jā. ja neskaita to dīvainās garšas pienu, kas labs grūtniecēm, hh. būs jāpamaina ieradumi mērču aizliešanā. ā, bet tad jātaisa ar ūdeni, lai plūstošs gala produkts? tā kā bērnībā, vēl karoti miltu izšķīdināja, bet to jau mūsdienās drošvien vairs nedara.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?