100 ([info]100) rakstīja,
@ 2006-05-12 09:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vēl jau ir arī aktuālais jautājums - strijas. ir man tādas jau no seniem laikiem, jau gaišas palikušas. bet tagad rodas jaunas, nenormālas, lielas, sarkanas. sajūta, ka āda pārplīsīs pušu.
patiesībā tieši par to satraucoties vakar nosvēros - domāju, ka pēkšņi klāt baigi daudz nācis. bet nē, ir gājis nost un arī tas strijām ļoti patīk. uz kājām. uz vēdera. uz rokām pie pleciem. gan jau ka arī apmēram uz dibena, tikai neredzu.
tā kā ir dzirdēts, ka no tām atbrīvoties ir gandrīz neiespējami, tad laikam jāpieņem, ka tās man visu mūžu būs kā atgādinājums par šiem centnera laikiem.

bet riju es nenormāli. sabojāšu gan jau kuņģi, ja tas vēl nav noticis.
agrākās šausmas bija ar veikalu - pēc darba iegāju pēc vajadzīgām, veselīgām lietām, bet nopirku arī visādas tauku pārpilnas šausmas, ko ātri, ātri pa kluso savā nodabā noriju.
tagad es vienkārši uz veikalu vairs neeju. un šausmas neriju.
cerams, ka tā būs ilgi.
man pat ir aizdomas, ka man svars varētu labi krist, ja es vienkārši un elementāri paēstu dažas reizes dienā puslīdz veselīgi un pa vidu neēstu visādus draņķus našķus. bet pat tik vienkārša programma man neizdodas.
nekas, jāmēģina. lēnām, pacietīgi, bez milzīgiem mērķiem.

bet atkal mans stresojošais aprēķins - 2kg nedēļā, 26 nedēļas, kaut kad ap 5.oktobri.
bet zinu, ka tā nenotiks, tā nebūs. tradicionāli oktobrī, būdama vēl ļoti smaga, atcerēšos, cik naivi maijā cerēju, ka būšu tieva. tāds lūk mans regulārais rituāls.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shutup
2006-05-12 09:37 (saite)
varbut vnk centies nedomaat par eedienu,kad tev gribas eest,dari kaut ko citu.. piemeram piezvani draudzenei,vai vnk uzliec uz ausiim muuziku,un ej kaut kur pastaigaaties;)) ta tu paiesi garam visiem sasoditajiem veikaliem!!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]100
2006-05-13 21:28 (saite)
nē, nu tur jau tā lieta, ka veikalā ir jāieiet, ūdens jānopērk, kāda normāla, veselīga vai kaut vai mazāk veselīga pārtika arī. un tad gadās parasti nopirkt kādu idiotisku neveselīgu lietu, ko pa kluso apriju.
bet man kaut kā šķiet, ka šis posms ir cauri. rīt pamēģināšu aiziet, jo māja no ēdiena tukša. nez kāpēc esmu pārliecināta, ka atgriezīšos tikai ar vajadzīgiem pirkumiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]amaranth
2006-05-13 20:38 (saite)
pameegjini kozhljaat kozhljenes, pat ja taam izbeidzas garsha - galvenais, mute buus nodarbinaata, bet kalorijas klaat nenaaks
un jaa, dzer daudz uudens, uudens, uudens - mazas glaaziites ik peec 15 min un jau peec kaadas stundas fiziski vairs eest negribeesies, vieniigi tad buus jaatiek galaa ar psihologjisko veelmi eest, kas ir visgruutaak

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]100
2006-05-13 21:26 (saite)
jap, šos divus paņēmienus jau lietoju

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]amaranth
2006-05-14 11:28 (saite)
zinkaa,-saakumaa reekjinies ar 2kg zaudeeshanu nedeeljaa, bet peec savas pieredzes saku, ka aptuveni saakot ar 76kg un uz leju 2kg nedeeljaa buus paaraak gruuti, gribeesies ljoti riit, un viss naaks atpakalj, pat 1kg nedeeljaa buus diezgan gruuti, kaut gan iespeejami, taa kaa labaak reekjinies ar 1kg nedeeljaa, buus reaalaaks gala datums

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?