Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[22. Okt 2018|16:37]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Esmu nonācis līdz līmenim, kad man ir radusies vēlme iegādāties blenderi. Kā es līdz tam nonācu? Tā, ka aktīvi sportojot ir arī pareizi jāēd. Aiziet uz treniņu un kvalitatīvi notrenēties ir vienkārši. Jau divus mēnešus neesmu izlaidis nevienu treniņu. Ar ēšanu ir citādi. Piemēram, dabūt piemērotu ēdienu sabiedriskās ēdināšanas iestādēs ir visai sarežģīti. Man vajag tikai palielu liesas gaļas gabalu, salādus, dārzeņus, mazliet rīsus vai griķus, kaut ko aptueni tādu. Obligāti bez visādām mērcēm u.c. draņķiem. Gandrīz neiespējamā misija. Bet labi, to es kaut kā risinu. Atnākot mājās arī ir jāēd pareizi, bet ēdot pareizi ar laiku rodas vēlme kaut ko dažādot savā ēdienkārtē. Tā nu esmu nonācis līdz... blenderim. Tajā var sablenderēt, piemēram, ļoti garšīgus tematiskos kokteilīšus tiem brīžiem, kamēr nav gatavs īstais ēdiens vai arī vienkārši gribas panašķoties. Vakar uztaisīju vienu tādu. Sastāv no viena saldēta banāna, kādas krūzes piena un mazas proteīna pulvera piedevas, pieliek vēl klāt kanēli un blenderē. Izcili garšīgi. Bet mans supervecais blenderis pēc vakardienas blenderējiena vienkārši nomira. Tagad vajag jaunu. Tā arī ir problēma, jo izvēle ir pārāk liela. Kādu lai pērk? To pa 80 EUR vai to pa 40 EUR? Vai tos 20+ variantus pa vidam? Šķiet, ka blenderē tie visi.

Nu, jā, laikam jāsaka, kā ir - blenderis vairāk ir domāts našķu reizēm, lai neēstu visādus saldumus, bet pagatavotu kaut ko veselīgāku, bet ne mazāk garšīgu. Līdz tam, lai blenderētu dārzeņus un zaļumus vai, pasarg dies, auzu pārslas, vēl neesmu nonācis. Es nojaušu, ka tas ir nākošais līmenis. Tad vēl ir līmenis, kad pusdienas uz darbu nes līdzi plastmasas kastītē. Līdz tam man arī laikam nav tālu. Bet par to citā sērijā.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:22. Oktobris 2018 - 17:28
(Link)
piena kokteilis ar auzu pārslām un medu, mmmmm
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:22. Oktobris 2018 - 17:35
(Link)
par maz auglīšu...
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:22. Oktobris 2018 - 17:39
(Link)
persiciņu. Lai gan man šķiet, ka piens ar augļiem (skābēm) ēdas
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:22. Oktobris 2018 - 22:28
(Link)
jā, ēdas diez gan labi, man patīk!
[User Picture]
From:[info]elpa
Date:22. Oktobris 2018 - 18:16
(Link)
Ja tiks blenderēti rieksti vai blīvs daudzums zaļumu, ir vērts investēt ap 40 eur un vairāk, lai būtu jaudīgs un ar labiem asmeņiem. Man ir pa 28 eur, bet pesto sablenderēt nevaru, jo masa ir pārāk blīva jaudas spējai un asmenim. Vot tā.
[User Picture]
From:[info]elpa
Date:22. Oktobris 2018 - 18:16
(Link)
Auzas un rīsus sablenderēt ir izdevies.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:22. Oktobris 2018 - 22:12
(Link)
kas tad ir visgrūtākais blenderēšanai? ledus varbūt? vai arī vienkārši kaut kāda blīva salātmasa?
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:22. Oktobris 2018 - 22:28
(Link)
laikam tie varētu būt rieksti
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:22. Oktobris 2018 - 18:54
(Link)
Kuru? Jaudīgāko un ar stikla krūzi.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:23. Oktobris 2018 - 10:51
(Link)
kas vainas plastmasas krūzei?
[User Picture]
From:[info]kisswithafist
Date:23. Oktobris 2018 - 10:53
(Link)
Grūtāk mazgāt un netur karstumu.
From:[info]kaukau
Date:22. Oktobris 2018 - 20:02
(Link)
Blenderēt, nevis košļāt ir, īsumā, ļoti slikti..
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:22. Oktobris 2018 - 22:14
(Link)
Tas nekas, jo arī blenderēto vai šķidro pārtiku var "košļāt", es citādi nemaz nedaru.
From:[info]grao
Date:23. Oktobris 2018 - 19:18
(Link)
Es taisu zemesriekstu sviestu (bez cukura un palmu eļļas!) blenderī par kādiem 25€. Mani apmierina. Atšķirībā no vecā ļoti senā blendera visas daļas var sadalīt tā, lai būtu ērti mazgāt.