tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2015-08-24 13:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vot, dabūju saldskābmaizi ar suhofruktiem un riekstiem iekšā. Nekad neesmu sapratusi - kā ēd šo te izstrādājumu. Ar tēju un medu? Ar ievārījumu? Ar sviestu? Dīvains izstrādājums, kuram drīz beigsies termiņš un iekšējais žīds skaita asariņas iespējami izmetamas maizes sakarā...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zin
2015-08-24 15:19 (saite)
ar sviestu?
nez :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tati
2015-08-24 17:05 (saite)
E. noteikti apgalvotu, ka ar sieru ar SIERU. Jāpaeksperimentē laikam ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2015-08-24 22:14 (saite)
Ar sieru tak, doh! (Un skābu ābolu)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vilibaldis
2015-08-24 22:49 (saite)
es ēdu tāpat pliku, var arī ar sviestu, bet kā zināms ar sieru var apēst da jeb ko :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?