pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 13., 2009 | 02:13 pm
posted by: goo in pajautaa

kā jāapstrādā burka, pirms tur sapilda ievārījumu? google negrib runāt par šo tēmu

paldies, dāmas!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {31}

tjigra

from: [info]tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:14 pm
#

Jāizmazgā, jānoskalo un kārtīgi jāizslauka.

Atbildēt | Diskusija


Labdien, es esmu Jeberjūdijs Ibkiss no Ibsvičas

from: [info]goo
date: Aug. 13., 2009 - 02:15 pm
#

a kaut ko tur karsēt ūdenī nevajadzēja?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tjigra

from: [info]tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:16 pm
#

hmm, nez, neko jau tas tāpatās nepalīdz. Izmazgā un sjo.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Labdien, es esmu Jeberjūdijs Ibkiss no Ibsvičas

from: [info]goo
date: Aug. 13., 2009 - 02:18 pm
#

lllllllllabais, paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


ю

from: [info]ttp
date: Aug. 13., 2009 - 02:16 pm
#

nea, izmazgā, izslauki un pildi iekšā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Labdien, es esmu Jeberjūdijs Ibkiss no Ibsvičas

from: [info]goo
date: Aug. 13., 2009 - 02:18 pm
#

lllllllllabais, paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


Italian crush

from: [info]yulungu
date: Aug. 13., 2009 - 02:17 pm
#

Laukos uz plīts malas mēs parasti tās burkjas saliekam, lai nedaudz sasildās.

Atbildēt | Diskusija


tjigra

from: [info]tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:17 pm
#

Kamdēļ?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Italian crush

from: [info]yulungu
date: Aug. 13., 2009 - 02:18 pm
#

da vienkārši citur nebija kur likt :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tjigra

from: [info]tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:21 pm
#

:D

Atbildēt | Iepriekšējais


ю

from: [info]ttp
date: Aug. 13., 2009 - 02:19 pm
#

lai nepāsrsprāgst pildot ;

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tjigra

from: [info]tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:22 pm
#

nu jā, bet istabas temperatūrā, ja burka stāvējusi, nekas nesprāgst. Ja nu vienīgi burkas sūnainas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ю

from: [info]ttp
date: Aug. 13., 2009 - 02:25 pm
#

nu man ar nekad nekas nav plīsis
bet ir dzirdēts, ka lielā karstuma dēļ tomēr pārplīst
+ varbūt 100 grādi baktērijas nogalina, bet nu, man pelējuma kārta kas izveidojas pa virsu netraucē.
eju vārīt kazenes

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tjigra

from: [info]tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:29 pm
#

Šitā kārdināt nav smuki!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ю

from: [info]ttp
date: Aug. 13., 2009 - 02:31 pm
#

hehe, bet tik gardas
uz tirgus ir iecavnieki, kas galīgi svaigi lasītas pārdod
3 lvl/kg, bet ir vērts

;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tjigra

from: [info]tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:33 pm
#

Eh, es ta dzīvo mazpisānos. Man pietiks ko darīt ar ābolu ievārījumu un kazeņu liķieri.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ю

from: [info]ttp
date: Aug. 13., 2009 - 02:34 pm
#

kā tu liķieri taisi?

Atbildēt | Iepriekšējais


Labdien, es esmu Jeberjūdijs Ibkiss no Ibsvičas

from: [info]goo
date: Aug. 13., 2009 - 02:37 pm
#

jā, kā tu liķieri taisi? bar.lv ir recepte, bet kā to taisa tie, kam tiešām sanāk uztaisīt garšīgu liķierīti?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tjigra

from: [info]tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:58 pm
#

Nu tā ar ir, kā tajās receptēs. Tikai tas laiks (5nedēļas un 2mēneši) mums nesanāk saglabāt. :) Kkā atrāk noiet.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Labdien, es esmu Jeberjūdijs Ibkiss no Ibsvičas

from: [info]goo
date: Aug. 13., 2009 - 03:01 pm
#

llabais!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tjigra

from: [info]tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 03:04 pm
#

Tur baigi hitra. Nevar liet spirtu, vajaga šņabi (vodka-40%). Pilnu butilku ar kazenēm, nostāvās, un tad taisa sīrupu no 1kg cukura uz 1l ūdens, kazenes nokāš, un mauc klāt sīrupu - salej butelēs un strebj nost.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Labdien, es esmu Jeberjūdijs Ibkiss no Ibsvičas

from: [info]goo
date: Aug. 13., 2009 - 03:49 pm
#

jammī! :D

Atbildēt | Iepriekšējais


Ervīns

from: [info]freakart
date: Aug. 13., 2009 - 08:25 pm
#

lai lejot verdošu ievārījumu burkas neplīst!

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]scoux
date: Aug. 13., 2009 - 02:18 pm
#

jāizmazgā kartsā ūdenī, jāizslauka un krāsnī uz 100 grādiem iekšā kādu brīdi. Par to krāsni tagad neatceros, vai ievārījumam vai konservēšanai.

Atbildēt


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Aug. 13., 2009 - 02:19 pm
#

Ja domāts glabāt pagrabā vai siltākā vietā - izmazgā, notecina un pēc tam izplaucē (katliņā uzvāra ūdeni un, kamēr ūdens virst, ieliek sāniski burku un izviļā, lai visur tiek verdošais ūdens). To pašu ar vāciņiem. Pagaida, kamēr apžūst, un pilda ievārījumu.
Var arī neplaucēt, bet tad ir risks, ka ievārījums sarūgs.

Atbildēt | Diskusija


Labdien, es esmu Jeberjūdijs Ibkiss no Ibsvičas

from: [info]goo
date: Aug. 13., 2009 - 02:20 pm
#

a ja ledusskapī?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Aug. 13., 2009 - 02:25 pm
#

Es vienkārši ieleju verdošu ūdeni un pašļanckāju uz izlietnes malas (man nav tik plata katliņa, kurā ietu iekšā burkas :))
Līdz šim viss kārtībā, nekas nav sabojājies.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Labdien, es esmu Jeberjūdijs Ibkiss no Ibsvičas

from: [info]goo
date: Aug. 13., 2009 - 02:27 pm
#

nice, thanks!

Atbildēt | Iepriekšējais


tjigra

from: [info]tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:21 pm
#

Ja rūgs ta rūgs tāpatās, tas īsti nebūs no plaucēšanas atkarīgs.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Kemune

from: [info]kemune
date: Aug. 13., 2009 - 03:42 pm
#

kā nu ne, rauga sēni plaucēšana nogalina. ja viss ir hermētisks, tā ne no kurienes nevar rasties.

Atbildēt | Iepriekšējais


Runā lauki

from: [info]krokomots
date: Aug. 14., 2009 - 05:34 pm
#

lai burkas neplīstu, es parasti ieleju kādu bikīti zaptes un izšļakstinu pa visu burku, lai jamā sasilst.... tad droši leju pārējo verdošo zaptu iekšā.

Atbildēt