« previous entry | next entry »
Aug. 13., 2009 | 02:13 pm
posted by: goo in pajautaa
kā jāapstrādā burka, pirms tur sapilda ievārījumu? google negrib runāt par šo tēmu
paldies, dāmas!
paldies, dāmas!
from: ttp
date: Aug. 13., 2009 - 02:25 pm
#
bet ir dzirdēts, ka lielā karstuma dēļ tomēr pārplīst
+ varbūt 100 grādi baktērijas nogalina, bet nu, man pelējuma kārta kas izveidojas pa virsu netraucē.
eju vārīt kazenes
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:29 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ttp
date: Aug. 13., 2009 - 02:31 pm
#
uz tirgus ir iecavnieki, kas galīgi svaigi lasītas pārdod
3 lvl/kg, bet ir vērts
;)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:33 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: ttp
date: Aug. 13., 2009 - 02:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: goo
date: Aug. 13., 2009 - 02:37 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goo
date: Aug. 13., 2009 - 03:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 03:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: goo
date: Aug. 13., 2009 - 03:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais