« previous entry | next entry »
Aug. 13., 2009 | 02:13 pm
posted by: goo in pajautaa
kā jāapstrādā burka, pirms tur sapilda ievārījumu? google negrib runāt par šo tēmu
paldies, dāmas!
paldies, dāmas!
from:
tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:14 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
goo
date: Aug. 13., 2009 - 02:15 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
goo
date: Aug. 13., 2009 - 02:18 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
ttp
date: Aug. 13., 2009 - 02:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
goo
date: Aug. 13., 2009 - 02:18 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
yulungu
date: Aug. 13., 2009 - 02:17 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
yulungu
date: Aug. 13., 2009 - 02:18 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
ttp
date: Aug. 13., 2009 - 02:19 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
ttp
date: Aug. 13., 2009 - 02:25 pm
#
bet ir dzirdēts, ka lielā karstuma dēļ tomēr pārplīst
+ varbūt 100 grādi baktērijas nogalina, bet nu, man pelējuma kārta kas izveidojas pa virsu netraucē.
eju vārīt kazenes
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:29 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
ttp
date: Aug. 13., 2009 - 02:31 pm
#
uz tirgus ir iecavnieki, kas galīgi svaigi lasītas pārdod
3 lvl/kg, bet ir vērts
;)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:33 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
ttp
date: Aug. 13., 2009 - 02:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
goo
date: Aug. 13., 2009 - 02:37 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
goo
date: Aug. 13., 2009 - 03:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 03:04 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
goo
date: Aug. 13., 2009 - 03:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
freakart
date: Aug. 13., 2009 - 08:25 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
scoux
date: Aug. 13., 2009 - 02:18 pm
#
Atbildēt
from:
antuanete
date: Aug. 13., 2009 - 02:19 pm
#
Var arī neplaucēt, bet tad ir risks, ka ievārījums sarūgs.
Atbildēt | Diskusija
from:
goo
date: Aug. 13., 2009 - 02:20 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
antuanete
date: Aug. 13., 2009 - 02:25 pm
#
Līdz šim viss kārtībā, nekas nav sabojājies.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
goo
date: Aug. 13., 2009 - 02:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
tjigra
date: Aug. 13., 2009 - 02:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
kemune
date: Aug. 13., 2009 - 03:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
krokomots
date: Aug. 14., 2009 - 05:34 pm
#
Atbildēt