Pīrāgu būšana
« previous entry | next entry »
Jan. 1., 2009 | 06:51 pm
posted by: flitta in pajautaa
Kas jādara, lai mājās ceptie gaļas pīrādziņi būtu mīksti? gan ar veikalā pirkto rauga mīklu, gan mājās paštaisīto,tie tāpat sanāca cieti. Tika mēģināts cept pa tūrēm dažādās temperatūrās, domājot, ka varbūt tur ir vaina, taču tāpat - pīrāgi konstanti cieti. Kāda jums pieredze šai sakarā?
from: lllapsinja
date: Jan. 1., 2009 - 07:04 pm
#
Atbildēt
from: gary_crant
date: Jan. 1., 2009 - 07:12 pm
#
Atbildēt
from: esinja
date: Jan. 1., 2009 - 07:13 pm
#
Atbildēt
from: starsailor
date: Jan. 1., 2009 - 08:05 pm
#
Atbildēt
from: toadbeauty
date: Jan. 2., 2009 - 05:59 pm
#
Pēc izņemšanas no krāsns neatstāj plikus, bet sasedz ar dvieli, lai neapkalst.
Atbildēt
from: agzas
date: Jan. 3., 2009 - 03:11 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: flitta
date: Jan. 5., 2009 - 05:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais