pajautaa

Pīrāgu būšana

« previous entry | next entry »
Jan. 1., 2009 | 06:51 pm
posted by: flitta in pajautaa

Kas jādara, lai mājās ceptie gaļas pīrādziņi būtu mīksti? gan ar veikalā pirkto rauga mīklu, gan mājās paštaisīto,tie tāpat sanāca cieti. Tika mēģināts cept pa tūrēm dažādās temperatūrās, domājot, ka varbūt tur ir vaina, taču tāpat - pīrāgi konstanti cieti. Kāda jums pieredze šai sakarā?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

agzas

from: [info]agzas
date: Jan. 3., 2009 - 03:11 am
#

ja plīts ir padomjlaika, tad noliec apakšā bļodiņu ar ūdeni. Šī iemesla dēļ tur tā bļodiņa mammas plītī stāv kopš neatminamiem laikiem.

Atbildēt | Diskusija


flitta

from: [info]flitta
date: Jan. 5., 2009 - 05:16 pm
#

laba ideja, šo noteikti pamēģināšu. pielikšu daudz, daudz krējuma, ilgi raudzēšu un krāsnī ielikšu bļodiņu ar ūdeni. ceru, ka sanāks mīksti. paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais