pajautaa

Pīrāgu būšana

« previous entry | next entry »
Jan. 1., 2009 | 06:51 pm
posted by: flitta in pajautaa

Kas jādara, lai mājās ceptie gaļas pīrādziņi būtu mīksti? gan ar veikalā pirkto rauga mīklu, gan mājās paštaisīto,tie tāpat sanāca cieti. Tika mēģināts cept pa tūrēm dažādās temperatūrās, domājot, ka varbūt tur ir vaina, taču tāpat - pīrāgi konstanti cieti. Kāda jums pieredze šai sakarā?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

lllapsinja

from: [info]lllapsinja
date: Jan. 1., 2009 - 07:04 pm
#

man vienmēr sanāk mīksti un garšīgi

Atbildēt


_____

from: [info]gary_crant
date: Jan. 1., 2009 - 07:12 pm
#

pajautā Ms. Lovett

Atbildēt


from: [info]esinja
date: Jan. 1., 2009 - 07:13 pm
#

margariinu liek klaat vai ellju miiklai. un riktiigi miica miiklu, liidz neliip pie rokaam, tad i miiksti :)))

Atbildēt


starsailor

from: [info]starsailor
date: Jan. 1., 2009 - 08:05 pm
#

jāliek cepties kār'tigi siltā plītī/krāsnī un un obligāti kārtīgi jāuzraudzē!

Atbildēt


toadbeauty

from: [info]toadbeauty
date: Jan. 2., 2009 - 05:59 pm
#

Nežēlo kejumu, ilgi mīci un raudzē.

Pēc izņemšanas no krāsns neatstāj plikus, bet sasedz ar dvieli, lai neapkalst.

Atbildēt


agzas

from: [info]agzas
date: Jan. 3., 2009 - 03:11 am
#

ja plīts ir padomjlaika, tad noliec apakšā bļodiņu ar ūdeni. Šī iemesla dēļ tur tā bļodiņa mammas plītī stāv kopš neatminamiem laikiem.

Atbildēt | Diskusija


flitta

from: [info]flitta
date: Jan. 5., 2009 - 05:16 pm
#

laba ideja, šo noteikti pamēģināšu. pielikšu daudz, daudz krējuma, ilgi raudzēšu un krāsnī ielikšu bļodiņu ar ūdeni. ceru, ka sanāks mīksti. paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais