лиля брик ([info]liljabrik) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2009-05-10 13:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ko jūs iesakāt vok pannas iesvētīšanas svinībām? svinībās piedalīsies divi gaļēdāji un pati panna.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]wowow
2009-05-10 14:29 (saite)
krakšķīgā vista medū?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]liljabrik
2009-05-10 14:57 (saite)
vai Tu varētu apsīkumot?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]wowow
2009-05-10 18:29 (saite)
Paņem vistu (1 fileja) sagriez plānās strēmelītēs, samaisi ar 1-2 ēdamkarotēm sojasmērces un 1 ēdamkaroti kartupeļu cietes. Lai pastāv 10 min.

Tad pielej vokpannu kādu 2 pirkstu augstumā ar kukurūzas eļļu. Uzvāri, tad liec pa 6-8 gabaliņiem vistas, lai izvārās brūna, tad ķeksē ārā un uz papīra dvieļa lai liekie tauki notek.

Kad vista sakrakšķināta, ņem vienu nelielu sarkano sīpolu un vienu nelielu balto sīpolu (vai vienu lielu sarkano/balto pēc izvēles), sagriez lielos gabalos,

Nolej no voka tur esošo eļļu, lai paliek kāda karote, pusotra, tajā 1-2 min apcep sīpolus (ja cepsi ilgāk tie vairs nebūs tik svaigi un krakšķīgi), liec klāt vistu, austermērci vai to pašu sojas mērci (karori) un karoti medus, ja patīk asāk, vēl kādas garšvielas, var arī salsdskābo čilli mērci. Maisi, kamēr medus izkūst+1 min.

Ēd ar rīsiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]liljabrik
2009-05-11 07:40 (saite)
paldies, drusku par traku

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]wowow
2009-05-11 09:40 (saite)
nav tik sarežģīti kā izklausās

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]so_damn_insane
2009-05-11 09:57 (saite)
Vo vo.
Vispirms apcep vistu, tad apcep sīpolus, tad vēlreiz apcep visu kopā. Standarta wok procedūra. Mērcītes ir tikai nianses.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?