Garastāvoklis: | ēdu to ko izlasījāt |
Mūzika: | SWH rock |
Kalējs gatavo
koju virtuvē nu ir jauns cīnītājs. jā, dabūju nomāli atmazgājamu pannu, jau no koju arhīviem. tad nu iztīrīju, nu samērā smagi gāja un bez ķīmijām neiztikt. tad nu tagad ņemos un gatavoju, ne tikai vāru makaronus, bet arī cepu vistas fileju. Trešās dienas piegājienā visas fileja sanāk mīksta, samērā sulīga un garda. Personīgi iegādāju safasētos gabaliņus uz dzeltenajām paplātītēm. Vistas fileju zaļumu marinādē izvēlos tādēļ, ka to man ieteica, kā ātri izcepošu gaļu. tad nu par metodēm nedaudz parunāsim. pirmajā piegājienā ņēmu visu gabalu un uz pannas virsū. protams visādi action momenti bet nepiededzināju, taču bija cietāki gabaliņi un par daudz sacepta. otrā dienā pēc ieteikumā pargriezu uz pusēm. atkal par daudz sacepu, līdz pakāpei kad gaļa patīkami brūnīga. trešā diena, sagriezu mazākos gabaliņos nu 2x lielākus nekā atrodami standart mājas gulašā. jā, un tagad ir cerētais rezultāts, arī tāpēc ka cepu līdz pakāpai kas ir nedaudz brūnumiņa un baltā gaļa skaitās gatava. tagad plānoju kādas piedevas varētu pievienot cepšanas gaitā. ieteikums: neizvēlēties lētākos gabaliņus, jo uzliekot tos uz pannas būsiet vīlušies duadzuma ziņā ;) ir iecerēts veikt arī finasiālos aprēķinus vai šādi sanāk lētāk, nekā iegādāties gatavo pārtiku Rimi, kura nu ir zem katras kritikas ne tikai eļļas ziņā bet arī "daudzveidībā". tad nu varbūt komentāros ieteikumi un savas mīļākās "ātri-pēc-darba, vai ātri-pēc-mācībām" receptes.