tipa75 ([info]tipa75) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2007-04-12 12:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nananāsss
Ko lai iesāk ar svaigu milzīgu ananāsu, kam viens gals jau nogriezts un kas draud aiziet postā?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mikstmiesis
2007-04-12 12:25 (saite)
lieliski iet klāt pie gaļas ēdieniem. pamēģini pagatavot gulašzupu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tipa75
2007-04-12 12:28 (saite)
Ha! Man mājās tik ananāss, appelējušas sarkanās bietes un kļocka jēlas cūkgaļas.
Bet ideju es prātā paturēšu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2007-04-12 12:55 (saite)
cuukgalju saldskaabajaa meercee :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]savaadaisu
2007-04-12 12:30 (saite)
Sacep.
Ja neapēdīsies, tad vismaz nedaudz ilgāk varēsi uzglabāt, kā zaļu ananāsu.

(Atbildēt uz šo)


[info]laukuroze
2007-04-12 12:31 (saite)
ēst, ''est, ēst.. un pie sevis domāt - ak cik šitas labi nodzedzina kalorijas..:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tipa75
2007-04-12 12:35 (saite)
Man jau garšo, tik divas nelaimes - mute jēla paliek un Puppai nejaukas pumpas metas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]casiopea
2007-04-12 12:39 (saite)
es pieberu cukuru, nedaudz ūdeni un vāru vāru vāru līdz rodas ananasu kompots un tad iekonservēju burkā.

(Atbildēt uz šo)


[info]zhagata
2007-04-12 13:39 (saite)
Sagriez gabaliņos, saliec kādā trauciņā un apber ar cukluru un atstāj biki ledusskapī :) Ļoti gardi :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?