h2o roze ([info]udensroze) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2005-01-26 12:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ir kadam kaada ipasji ieteicama sendvichu receptiite?

manejaa - tuncis kinas kaposts un kausetais siers jau saak apnikt:)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazheks
2005-01-26 13:40 (saite)
uhh, nu ir shis tas..

parasti tiek ņemtas divas lielās iztosterētās maizītes. noliec vienu uz dēlīša un tad tik sāc krāmēt virsū...
salātlapa
plāni sagriezts tomāts
šķiņķa šķēle
plānos ripuļos sagriezts sīpols
siers
sakulta un pēcāk sacepta ola

parasti vēl pa otram lāgamun pēc garšas pielieku sastāvdaļas, un OBLIGĀTI pa vidu viss tas jāsaslapina ar spilvas koteiļu mērci (vislabāka sendvičiem).
maizīte pa virsu un lielais ņammmmm

(Atbildēt uz šo)


[info]tipa75
2005-01-26 21:52 (saite)
Lieku šitā:
lielā tostermaizes rika
biku majonēze (kā līme strādā, lai viss neslīd laukā kožot)
svaigā salātlapa (tie salāti, kas podiņos par ~45 sant. veikalā)
kūpināta šķiņķa šķēle
gurķu šķēles
Trikātas krievijas siera šķēle
dūmota caurauguša speķa šķēle
atkal svaigais salāts
atkal majonēze biku-biku
un tistermaize.

Ja vajag maizi, kaa pusdienas, tad tostermaizi nomainu ar lielo riku no Lāču maizes. Salātlapas funkcija ir mitrināt, lai tā "buķete" pie augslējām nelīp. Par salātnīdēji ir atziņuši par labu esam.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?