Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2011-06-25 14:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
cibas kulināro noskaņu ietvaros:

bet es šobrīd sienu jāņu gvakamoli [avokado brieda veselu nedēļu, un es aizmirsu, kā tos varēja sabriedināt ātrāk]. mēreni viltoto gvakamoli, jo grāvis pilns ar fizāļiem, mangustāniem un čivauvām, taču tajā neatradās neviens sarkans sīpols.

piedevām - man pirmo reizi mūžā ir priekšauts.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]illumine
2011-06-25 14:52 (saite)
Es mikserēju to savu pankūkmasu un arī domāju par priekšautu :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2011-06-25 14:59 (saite)
mēs kaut kad mikserējām biezzupu, un es sapratu, ka neeee, bez priekšauta nekādi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2011-06-25 18:01 (saite)
sabriedināt - ieliekot papīra maisiņā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?