Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jau kādu pusotru gadu manā virtuvē lēni apput un varbūt pat rūsē mikroviļņu krāsns - nav sanācis pieiet un apskatīties. Šķiet, tagad tai pievienosies arī tosteris. Kad to pēdējo man uzdāvināja, es pat rādīju gandrīz priecīgu seju, jo biju iedomājusies, ka šamā var cept arī karstmaizes - reizi vai divas gadā es kaut ko tādu saveidoju, sakrauju uz plānas maizes šķēlītes visādas ēdamlietas, starp kurām dominē tomāti, paprika, marinēti gurķi, žāvēta gaļa un trekns, mīksts siers, un iestumju to visu cepeškrāsnī uz restītēm. Šodien izpētīju instrukciju - ar tosteri neko tādu nevar darīt. Tajā var tikai apcepināt maizes šķēli. Nu, mīļie ļaudis, ko es iesākšu ar apcepinātu maizes šķēli?! Ziedošu bāreņu patversmei, vai?
Kāpēc viņi man labāk neuzdāvināja uz kumodes liekamo stikla ezi? Tas aizņem daudz mazāk vietas, turklāt noteikti arī dāvinātājiem izmaksā lētāk!

Ja nu gadījumā kāds zina tosterim vēl kādu pielietojamu, bez maizes šķēļu apcepināšanas, lūdzu, pavēstiet to man!
  • vai tas ir tāds tosteris- atveras un aizveras kā grāmata un iekša ir divas tāds četrstūrformas?
  • neko nezinu par var-nevar, es savā tosterī kā reiz taisu karstmaizes ar visu ko, un vēl nekas nav nosvilis/uzsprādzis. kādus divus gadus jau.

    tosteris visprastākais, lētākais, maximā pirktais.
    • Tādu kārtīgu kartmaizi, kuru veido ļoti plāna maizes šķēle un liels kalns ēdamlietu, tur nemaz nevar iebāzt. Turklāt tad būtu jābāž vertikāli, un viss labums šļuktu nost.:(
      • manā teorētiski arī nē, bet es vienkārši netaisu ciet līdz galam, un viss notiek :)

        kaut gan, kā palasīju augstāk, tev tomēt pavisam mistisks modelis. man tāds, kādu nord aprakstīja.
  • bāc kā sakārdināji ar tām kārtainajām maizēm, ka vells, mājās liekas pielikšu ģīmi :D..
  • tādiem tosteriem man ar grūti saprast pielietojumu, bet mikrovilnī var labi uzkusināt sieru uz maizes.
  • Mikroviļņu krāsns ir saimniecībā ļoti noderīga manta. Ko tik visu tajā nevar mikrovilņot! Šeit var pasmelties šo to iedvesmai:
    http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=Is+It+A+Good+Idea+To+Microwave&aq=f
  • Tādā tosterī tik tiešām var tikai apgrauzdēt maizes šķēli. Hint - uz siltas, tikko apgrauzdētas maizes ir ļoti ērti uzsmērēt sviestu vai medu :) Ja taisa Cēzara salātus ar lielajiem grauzdiņu gabaliem, tad šādā tosterī var tos grauzdiņus pagatavot.
    Cita pielietojuma gan Tavam tosterim nav :)
    • Var pat uz ļoti neilgu laiku maizītes tur ielikt, lai neapgrauzdējas, bet tikai uzsilst. Arī tad vieglāk sviests smērējas :)
    • vot vot! man pie buljona citreiz tādas maizītes dikti klāt gribās.
    • Neēdu es tādas siltas sviestmaizes, medmaizes.:(
      Nu jā, varbūt vienīgi Cēzara salātiem vai biezzupām grauzdiņus, tā ir tiešām ideja.
  • vismaz kādreiz man likās, ka tas ir nevis tosteris, bet rosteris, kurā sanāk nevis tosti, bet restētas maizītes...
  • tosteris

    ja tam ir arī tāda fīča kā tādas divas restes, kas paceļas uz augšu,tad uz tām uzliek sildīties apkaltušus pīrādziņus, kuri paliek mīksti:)PPP ja parastais tosteris, tad nekā
  • Latvijā maize ir ēdama tāpat. ir valstis, kurās maize ir tik briesmīga, ka ēdama tikai apgrauzdējot tādā tosterī.
Powered by Sviesta Ciba