Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jau kādu pusotru gadu manā virtuvē lēni apput un varbūt pat rūsē mikroviļņu krāsns - nav sanācis pieiet un apskatīties. Šķiet, tagad tai pievienosies arī tosteris. Kad to pēdējo man uzdāvināja, es pat rādīju gandrīz priecīgu seju, jo biju iedomājusies, ka šamā var cept arī karstmaizes - reizi vai divas gadā es kaut ko tādu saveidoju, sakrauju uz plānas maizes šķēlītes visādas ēdamlietas, starp kurām dominē tomāti, paprika, marinēti gurķi, žāvēta gaļa un trekns, mīksts siers, un iestumju to visu cepeškrāsnī uz restītēm. Šodien izpētīju instrukciju - ar tosteri neko tādu nevar darīt. Tajā var tikai apcepināt maizes šķēli. Nu, mīļie ļaudis, ko es iesākšu ar apcepinātu maizes šķēli?! Ziedošu bāreņu patversmei, vai?
Kāpēc viņi man labāk neuzdāvināja uz kumodes liekamo stikla ezi? Tas aizņem daudz mazāk vietas, turklāt noteikti arī dāvinātājiem izmaksā lētāk!

Ja nu gadījumā kāds zina tosterim vēl kādu pielietojamu, bez maizes šķēļu apcepināšanas, lūdzu, pavēstiet to man!
  • Tādu kārtīgu kartmaizi, kuru veido ļoti plāna maizes šķēle un liels kalns ēdamlietu, tur nemaz nevar iebāzt. Turklāt tad būtu jābāž vertikāli, un viss labums šļuktu nost.:(
    • manā teorētiski arī nē, bet es vienkārši netaisu ciet līdz galam, un viss notiek :)

      kaut gan, kā palasīju augstāk, tev tomēt pavisam mistisks modelis. man tāds, kādu nord aprakstīja.
Powered by Sviesta Ciba