Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jau kādu pusotru gadu manā virtuvē lēni apput un varbūt pat rūsē mikroviļņu krāsns - nav sanācis pieiet un apskatīties. Šķiet, tagad tai pievienosies arī tosteris. Kad to pēdējo man uzdāvināja, es pat rādīju gandrīz priecīgu seju, jo biju iedomājusies, ka šamā var cept arī karstmaizes - reizi vai divas gadā es kaut ko tādu saveidoju, sakrauju uz plānas maizes šķēlītes visādas ēdamlietas, starp kurām dominē tomāti, paprika, marinēti gurķi, žāvēta gaļa un trekns, mīksts siers, un iestumju to visu cepeškrāsnī uz restītēm. Šodien izpētīju instrukciju - ar tosteri neko tādu nevar darīt. Tajā var tikai apcepināt maizes šķēli. Nu, mīļie ļaudis, ko es iesākšu ar apcepinātu maizes šķēli?! Ziedošu bāreņu patversmei, vai?
Kāpēc viņi man labāk neuzdāvināja uz kumodes liekamo stikla ezi? Tas aizņem daudz mazāk vietas, turklāt noteikti arī dāvinātājiem izmaksā lētāk!

Ja nu gadījumā kāds zina tosterim vēl kādu pielietojamu, bez maizes šķēļu apcepināšanas, lūdzu, pavēstiet to man!
  • Tādā tosterī tik tiešām var tikai apgrauzdēt maizes šķēli. Hint - uz siltas, tikko apgrauzdētas maizes ir ļoti ērti uzsmērēt sviestu vai medu :) Ja taisa Cēzara salātus ar lielajiem grauzdiņu gabaliem, tad šādā tosterī var tos grauzdiņus pagatavot.
    Cita pielietojuma gan Tavam tosterim nav :)
    • Var pat uz ļoti neilgu laiku maizītes tur ielikt, lai neapgrauzdējas, bet tikai uzsilst. Arī tad vieglāk sviests smērējas :)
    • vot vot! man pie buljona citreiz tādas maizītes dikti klāt gribās.
    • Neēdu es tādas siltas sviestmaizes, medmaizes.:(
      Nu jā, varbūt vienīgi Cēzara salātiem vai biezzupām grauzdiņus, tā ir tiešām ideja.
Powered by Sviesta Ciba