zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Feb. 14th, 2014|11:51 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kā zināms, svarīgs cibiņu pļēguru kustības virziens ir bārmeņu izglītošana saidkāru gatavošanas jautājumos
kopīgiem spēkiem melnajā caurumā esam apmācījuši jau vairākus, bet vakardienas saidkārs bija kronis visam
bārmenis noklausījās sastāvdaļas un kaut kur pazuda
pēc brīža viņš uzradās ar biezu kokteiļu manuāli rokās
šķirstīja ilgi, ļoti ilgi, un beigās noteica "nu ja, tā arī ir"
kārtīgi izsaldēja glāzes ar ledu (excellent!) un saidkāru pagatavoja šeikerī (bloody excellent! ja nu kas mani varētu pamudināt iegādāties šeikeri, tad tā ir labi sapurināta saidkāra garša)
vienīgi dzerot labi sapurināto un pareizi vēso saidkāru no glāzes, kāda drošvien bija minēta biezajā manuālī, jutos kā (for want of a better word) twat

linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]perkons
Date:February 14th, 2014 - 11:54 pm
(Link)
Cik var cert?!
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 15th, 2014 - 01:35 am
(Link)
iesaki izmērīt? :)
From:[info]eermaniitis
Date:February 15th, 2014 - 10:29 am
(Link)
tas viņā baltā skaudība runā - viņš vairs nevar (sporciskā fōrma) hihi ;)
[User Picture]
From:[info]perkons
Date:February 15th, 2014 - 12:03 pm
(Link)
Balta skaudība, balta skaudība...
From:[info]eermaniitis
Date:February 15th, 2014 - 12:06 pm
(Link)
hi hi ;)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:February 15th, 2014 - 03:33 am
(Link)
Piedod, es nezinu, kas ir saidkārs, bet noteikti gribu nogaršot. Var palūgt recepti? Ieviesīšu restorānā.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:February 15th, 2014 - 03:35 am
(Link)
Jau atradu, izklausās vienkārši un droši vien mani bārmeņi zina. Pārbaudīšu. Saki, kādis ir galvenais noslēpums, lai saidkārs būtu tiešām labs?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 15th, 2014 - 03:40 am
(Link)
tiešām ārkārtīgi vienkāršs un ļ. garšīgs. svarīgi ir, lai nenožmiedzas ar citrona sulu (saidkārs ar mazu simbolisku pļukiņu citrona ir sliktākais, kādu esmu dzērusi), lai nav istabas temperatūrā, un pēc jaunākajiem novērojumiem svarīgi ir arī sapurināt, nevis vienkārši saliet glāzē. tavi bārmeņi noteikti zina, pamēģini un pastāsti!
[User Picture]
From:[info]blond
Date:February 15th, 2014 - 03:43 am
(Link)
Ok, jau nākamreiz, kad būšu pie sevis, pasūtīšu saidkāru! Tās sastāvdaļas man jau nu ir ļoti simpātiskas!
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 15th, 2014 - 03:54 am
(Link)
lūk arī uzmeklēju dzidro saidkāra avotiņu :) http://klab.lv/users/kautskis/358134.html
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 15th, 2014 - 03:43 am
(Link)
bet glāzi gan labāk šitādu:
[User Picture]
From:[info]blond
Date:February 15th, 2014 - 03:45 am
(Link)
hmm, aha
[User Picture]
From:[info]blond
Date:February 15th, 2014 - 03:45 am
(Link)
gribu jau tūliņ, bet man te tikai baltvīns, ko trekterēt
[User Picture]
From:[info]klusums
Date:February 15th, 2014 - 11:14 am
(Link)
Vispār jau pēc standartiem saidkāram ir gan kokteiļglāze.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 15th, 2014 - 11:30 am
(Link)
zinu, bet vienalga neērti
[User Picture]
From:[info]klusums
Date:February 15th, 2014 - 01:10 pm
(Link)
:)
[User Picture]
From:[info]zin
Date:February 15th, 2014 - 11:23 am
(Link)
izklausās pēc ok bārmeņma, kurā iestādēr tas bija?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 15th, 2014 - 11:31 am
(Link)
melnajā caurumā

hackers counter system