zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Feb. 14th, 2014|11:51 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]blond
Date:February 15th, 2014 - 03:35 am
(Link)
Jau atradu, izklausās vienkārši un droši vien mani bārmeņi zina. Pārbaudīšu. Saki, kādis ir galvenais noslēpums, lai saidkārs būtu tiešām labs?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 15th, 2014 - 03:40 am
(Link)
tiešām ārkārtīgi vienkāršs un ļ. garšīgs. svarīgi ir, lai nenožmiedzas ar citrona sulu (saidkārs ar mazu simbolisku pļukiņu citrona ir sliktākais, kādu esmu dzērusi), lai nav istabas temperatūrā, un pēc jaunākajiem novērojumiem svarīgi ir arī sapurināt, nevis vienkārši saliet glāzē. tavi bārmeņi noteikti zina, pamēģini un pastāsti!
[User Picture]
From:[info]blond
Date:February 15th, 2014 - 03:43 am
(Link)
Ok, jau nākamreiz, kad būšu pie sevis, pasūtīšu saidkāru! Tās sastāvdaļas man jau nu ir ļoti simpātiskas!
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 15th, 2014 - 03:54 am
(Link)
lūk arī uzmeklēju dzidro saidkāra avotiņu :) http://klab.lv/users/kautskis/358134.html
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 15th, 2014 - 03:43 am
(Link)
bet glāzi gan labāk šitādu:
[User Picture]
From:[info]blond
Date:February 15th, 2014 - 03:45 am
(Link)
hmm, aha
[User Picture]
From:[info]blond
Date:February 15th, 2014 - 03:45 am
(Link)
gribu jau tūliņ, bet man te tikai baltvīns, ko trekterēt
[User Picture]
From:[info]klusums
Date:February 15th, 2014 - 11:14 am
(Link)
Vispār jau pēc standartiem saidkāram ir gan kokteiļglāze.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 15th, 2014 - 11:30 am
(Link)
zinu, bet vienalga neērti
[User Picture]
From:[info]klusums
Date:February 15th, 2014 - 01:10 pm
(Link)
:)

hackers counter system