|
[Feb. 14th, 2014|11:51 pm] |
|
|
|
Comments: |
| From: | blond |
Date: | February 15th, 2014 - 03:35 am |
---|
| | | (Link) |
|
Jau atradu, izklausās vienkārši un droši vien mani bārmeņi zina. Pārbaudīšu. Saki, kādis ir galvenais noslēpums, lai saidkārs būtu tiešām labs?
tiešām ārkārtīgi vienkāršs un ļ. garšīgs. svarīgi ir, lai nenožmiedzas ar citrona sulu (saidkārs ar mazu simbolisku pļukiņu citrona ir sliktākais, kādu esmu dzērusi), lai nav istabas temperatūrā, un pēc jaunākajiem novērojumiem svarīgi ir arī sapurināt, nevis vienkārši saliet glāzē. tavi bārmeņi noteikti zina, pamēģini un pastāsti!
| From: | blond |
Date: | February 15th, 2014 - 03:43 am |
---|
| | | (Link) |
|
Ok, jau nākamreiz, kad būšu pie sevis, pasūtīšu saidkāru! Tās sastāvdaļas man jau nu ir ļoti simpātiskas!
bet glāzi gan labāk šitādu:
| From: | blond |
Date: | February 15th, 2014 - 03:45 am |
---|
| | | (Link) |
|
hmm, aha
| From: | blond |
Date: | February 15th, 2014 - 03:45 am |
---|
| | | (Link) |
|
gribu jau tūliņ, bet man te tikai baltvīns, ko trekterēt
| From: | klusums |
Date: | February 15th, 2014 - 11:14 am |
---|
| | | (Link) |
|
Vispār jau pēc standartiem saidkāram ir gan kokteiļglāze.
zinu, bet vienalga neērti
| From: | klusums |
Date: | February 15th, 2014 - 01:10 pm |
---|
| | | (Link) |
|
:) | |