Pensija nav rotaļa ([info]manevri) rakstīja [info]ventilators kopienā,
@ 2012-03-14 02:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pirmās nakts tiesības
"Jā, tātad viņai tagad ir mēnešreizes, tas nozīmē to, ka... pats zini."
"Nu, bet tas taču nevienam nekad nav traucējis, it īpaši tādam izvirtulim kā tev. Tu viņai nesaki, ka es izpļāpājos, ja, bet es dzirdēju, ka tu esot aizrāvies ar dažādām dīvainām spēlītēm gultā. Tu esot viens netikls un samaitāts puika, fui." Ēriks viltīgi ķiķina un pieliek kafijai cukuru "Slikts puika!"
"Labi, beidz dirsties, nav ko klausīties visādas baumas. Labāk pastāsti man par to savu jauno Kristīnīti."
"Kristīnīte kā jau Kristīnīte – viss, ko tādām Kristīnītēm vajag ir gēla nagi, kreatīna terapija un šoferis, kas viņas aizved pacepināties solārijā. Tu labāk paskaties, ko es vakar uzrakstīju. Vecīt, tā ir neatšķaidīta iedvesmas esence, tev šitais noteikti jāizlasa!" Ēriks no kabatas izvelk salocītu lapiņu un noliek man priekšā. "Davai, davai, izlasi un pastāsti, ko tu domā" 
Man rokās ir no klades izplēsta lapa, tā ir līdz pašām malām pieskribelēta ar Ērika haotisko rokrakstu, es sāku lasīt no otrās rindkopas.

Tad es, katoļu cienīgas vainas sajūtas pavadīts, novilku viņas melnās biksītes. Ar īkšķi un rādītājpirkstu pacēlis pašu maliņu, es noslidināju abas plaukstas lejā gar viņas gurniem. Biksītes bija viegli aizķērušās viņas kājstarpē, es noslidināju plaukstas gar kājām, līdz pašām potītēm. Viņa nekustīgi stāvēja un ļāva man darboties ar viņas ķermeni pēc saviem ieskatiem. Es pieliku ausi pie viņas vēdera apakšas un ar vaigu noglāstīju viņas gurnus, lai sajustu to patīkamo ādas smaržu, kas rodas, kad to glāsta. Viņa viegli ieķērās manos matos un izlaida aizturēto elpu...

"Piedod, bet man ir neērti to lasīt, es varu iedomāties tikai tavu stulbo, neskūto seju un aizlietās acis."
Ēriks uztaisa pārspīlēti aizvainotu sejas izteiksmi un izrauj lapiņu man no rokām. "Ko tu vispār rubī par sievietēm?" viņš saloka lapiņu rūpīgā kvadrātā un ieliek to atpakaļ kabatā. "Bet ja tā nopietni, par seksu laikam nemaz nevar labi uzrakstīt, tā ir viena no tām sfērām, kur vajag vairāk praktizēt, nekā spriedelēt."
"Nē, kāpēc, dažreiz ir interesanti par to parunāt. Labi, ja jau, tad jau. Es tev pastāstīšu par mēnešreizēm, ja tu apsoli neizmuldēties. Nopietni, ja tu kādam pastāstīsi, es tev iedošu pa ģīmi. 
Man ir astoņpadsmit, ja, es tikko esmu nolicis tiesības. Man ir meitene, sauksim viņu par Kristīnīti, mēs braucam pie viņas uz mājām no kinoteātra. Manas rokas ir uz stūres, viņas roka ir man starp kājām. Viņa apsolīja, ka mēs abi zaudēsim nevainību tad, kad es tikšu pie mašīnas. Kristīnīte par seksu sajēdz tik pat daudz, cik es. Jā, mēs esam viens otru izčamdījuši, bet tikai caur drēbēm. Es esmu laimīgākais džeks visā pasaulē, tu saproti? 
Mēs klusi atveram viņas dzīvokļa durvis, mājās ir tikai viņas vecākais brālis, bet viņš ir savā istabā. Kristīnīte zem gultas ir paslēpusi pudeli Kagora, mums daudz nemaz nevajag, es jūtos piedzēries no satraukuma vien. Protams, es nevaru vien sagaidīt, kad viņa beigs runāt, kad mēs beigsim blenzt viens otram acīs un stulbi smaidīt. Es nemākulīgi attaisu viņas krūšturi un jūtu milzīgu gandarījumu par to, ka mājās esmu izpētījis visu māsas krūšturu āķīšus. Un milzīgs ir ne tikai mans gandarījums, saproti? Tajā brīdī mani vairs neinteresē krūtis, man vienkārši beidzot gribās uzzināt, kā tas ir, kā jānodarbojas ar seksu, ja. Mēs abi esam pilnīgi kaili, es drebu kā parkinsona slimnieks, kaut istabā ir pat ļoti karsti. Kristīnīte pārāk spēcīgi sagrābj manu locekli un čukst, lai es viņu paņemu priekšā. Pēc dažiem neveikliem mēģinājumiem mums izdodas visu dabūt savās vietās. Es esmu ļoti centīgs, tik drudžaini centīgs, ka nepamanu to, ka mans kārlēns ir izslīdējis ārā. Es mēģinu to dabūt atpakaļ mājiņā, bet taustoties sajūtu kaut ko slapju. Kristīnīte iešņukstās kaut ko par cikla sākumu. Es ieslēdzu naktslampiņu un pilnīgā, paralizējoša šokā apjaušu to, ka viss palags ir sarkans, tās ir asinis. Protams, man liekas, ka kaut kas ir noticis ar manu pimpi. Es iebļaujos un sajūtu Kagoru krūtīs, mana mute piepildās ar siekalām, kagors paceļās līdz kaklam un ar graciozu šalti izklājās pa gultu, pa grīdu, pa Kristīnīti. Viņa paliek bāla un lēni pagriežās pret durvīm, Kristīnītes vaigi piepūšas, pa durvīm ienāk viņas brālis, kas ir vienās apenēs. Kristīnītes kunģa saturs atrod savu galamērķi uz brāļa zaļajiem šortiem. Viņa nervu sistēma noraustās, viņš uz mums skatās tā, it kā mēs būtu kaut kādi kosmosa kadeti no citas dimensijas. Pēc mirkļa jau mēs visi sākam ritmiski vemstīties. Viņš izskrien ārā no istabas, Kristīnīte pa pliko skrien viņam pakaļ un lūdzās, lai viņš nestāsta vecākiem. Es ātri paķeru savas drēbes un paliekošu psiholoģisko traumu, es  izskrienu pēc ceptiem kartupeļiem smaržojošajā kāpņutelpā un sagrābis kājstarpi, rīstos līdz pat savai jaunajai mašīnai. Mēs kopš tās dienas neesam tikušies. 
Seksa stāstiņš."


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zefiirs
2012-03-14 12:44 (saite)
labs :)

(Atbildēt uz šo)


[info]mazeltov
2012-03-14 15:04 (saite)
Sūds. Ne izdomas, ne noformējums.

(Atbildēt uz šo)


[info]implozija
2012-03-15 20:01 (saite)
forši! drusku atsit Zentu Ērgli, hihi

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]manevri
2012-03-15 20:12 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?