Andris ([info]degeneralis) rakstīja [info]ventilators kopienā,
@ 2012-03-14 10:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pirmās nakts tiesības
Eižēns atcerējās Niņu no jaunības – viņas kustības bija tik graciozas un smalkas, bet raksturs tomēr ugunīgs. Atmiņā Niņa bija palikusi kā viena no valdzinošākajām sievietiem, ar ko Eižēnam jebkad bija nācies saskarties. It kā vienkārša, it kā parasta, bet Eižēns redzēja cauri vienkāršības plēvei un saskatīja kaut ko cēlu un skaistu. Jā, viņa dzīvē bija bijušas arī citas, piemēram, tik ļoti populārā Lāra, kura gan bija likusi Eižēnam gauži vilties – nekas īpašs ar to Lāru, ja neskaita lielās krūtis, nebija. Nesaprata viņš, kādēļ visi tik šausmīgi jūsmu tieši par Lāru.


Bet Niņa, Niņa bija kaut kas pavisam cits – blonda, nesasniedzama, apveltīta ar fantastisku augumu un garām kājām... „Drīz, pavisam drīz, viņa būs mana”, priecīgi nodomāja Eižēns.

---

Eižēns bija stipri vīlies. Lai gan augums nebija mainījies (tikai mute tāda neglītāka kļuvusi), kustības bija. Viņš bija daudz domājis tieši par to, kā Niņa kustēsies – bet nekā smalka vai gracioza viņas kustībās vairs nebija, nē, viņa drīzāk raustījās kā pusaptrakusi pērtiķiene, viņas garās kājas kustējās strauji un neprognozējami.

Lai arī viņa īpašais status un ilggadējās pūles bija devis viņam pirmās nakts tiesības, nekāda liela prieka no tā nebija, ja neskaita to, ka viņš kā pirmais geimeru forumā varēja ierakstīt sekojošo teikumu:


„First 2 Try Street Fighter X Tekken!!! New Nina Williams suxxx! Asuka much better, lol! #fail”


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]implozija
2012-03-15 19:58 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?