Antuanete ([info]antuanete) rakstīja [info]velo kopienā,
@ 2010-04-27 11:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Info par velonovietnes atklāšanu pie "Alfas" un konkursu par velosipēda noformējumu. Notiek gan darbdienas vidū, bet varbūt kādiem brīvmāksliniekiem noderēs :)

Ja līdz ar silto laiku Tavs pārvietošanās līdzeklis arvien biežāk ir velosipēds, tad tieši Tu esi aicināts piedalīties tirdzniecības parka „Alfa” organizētajā konkursā „Es un mans velo – nešķirams tandēms”.

Piektdien, 30.aprīlī, pulksten 15.00 pie tirdzniecības parka „Alfa” tiks atklāta plaša velosipēdu novietne un kā viens no svinīgās atklāšanas pasākumiem ieplānots konkurss velosipēdu lietotājiem. Konkursa idejai kalpo moto „Kāds velo, tāds saimnieks!”, lai pierādītu, ka velosipēds pilnībā atbilst tā saimniekam, gan funkcionalitātes, gan ārējā izskata ziņā.

Konkursā var piedalīties gan individuālie braucēji, gan ģimenes, veidojot saskaņotu ansambli ģimenei ar velosipēdiem. Velosipēdu skaitam un izmēram nav nozīmes. Galvenais – jūsu fantāzija un uzmanības pievēršana jūsu velosipēdam.

Potenciālajiem konkursa dalībniekiem kopā ar saviem velosipēdiem jāierodas pie tirdzniecības parka „Alfa” (A ieeja, pie RIMI) 30. APRĪLĪ plkst. 14.30 un jāreģistrējas dalībai konkursā. Jābūt gatavam savu tandēmu demonstrēt dalībnieku parādē un komentēt tandēma noformējumu.

Dalībniekus vērtēs īpaša žūrija, vislabāk noformētajiem tandēmiem – balvas no „Alfas”. Velo novietnes atklāšanas laikā plānotas arī citas aktivitātes, kurās varēs piedalīties ikviens pasākuma apmeklētājs. Velo novietnes atklāšanu un konkursu atbalsta arī enerģijas dzēriens ”Red Bulll” un bezalkoholisko dzērienu ražotājs „Cido”.

Vairāk par velo novietnes atklāšanu un 30.aprīlī plānotajām aktivitātēm pie tirdzniecības parka „Alfa” var lasīt www.alfaparks.lv.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2010-04-27 11:28 (saite)
interesanti, tā novietne varētu būt kaut kas līdzīgs olimpijas "apsargājamajai velostāvvietai", uz kuru ir saliktas vājā latviešu valodā rakstītas norādes pie ieejas stāvvietas, bet kas reāli izrādās aizslēgts nožogojums autostāvvietā bez nevienas dzīvas dvēseles ne iekšā, ne ārā? :) tāds dīvains bizness.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antuanete
2010-04-27 15:11 (saite)
Nav ne jausmas :) Saki, Olimpijā tā apsargājamā ir kaut kur lejā? Es pavirši ieraudzīju to plakātiņu pie augšas statīviem un padomāju, ka apsargāšana skaitās tuvumā esošā CCTV kamera.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2010-04-27 16:36 (saite)
es vispirms, ar auto uz veikalu braucot, ieraudzīju stāvvietas stūrī to būri no būvobjektu žoga ar uzrakstu "apsargājama velostāvvieta". izskatījās ļoti pārliecinoši - žogs augsts, nekādu atveru tajā nav, cilvēka tuvumā arī neviena. citdien braucu ar ričuku uz veikalu un redzēju tikpat ļoti pārliecinošos uzrakstus vājā latviešu valodā pie velostāvvietas. galvenais jau, ka biznesu gribas taisīt tā ka acīs kož, pārējais vai tad ir svarīgi? :)
intereses pēc varētu kādreiz noskaidrot ceņņiku :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2010-04-27 20:30 (saite)
60 sant stunda 120 sant diena

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2010-04-28 12:22 (saite)
Alfas Rimi atrodas pie C ieejas, nevis A ! Tad kur īsti būs tas pasākums ?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?