... ([info]malfor) rakstīja [info]veg kopienā,
@ 2012-02-10 14:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:- pusfabrikāti, fiksais, junk, pelmeņi

Pelmeņi ar kāpostiem un sēnēm


RIMI - Ls 1,29/500 g

mīkla (augstākā labuma kviešu milti, manna, ūdens, sāls); kāpostu un sēņu pildījums (skābēti kāposti, sīpoli, smilšu bekas/baravikas, augu eļļa, šampinjoni, burkāni, sāls, cukurs, dabiskās garšvielas)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]brokolis
2012-02-10 22:08 (saite)
ak, cik labi, man tieši tādus gribējās!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]malfor
2012-02-10 22:58 (saite)
tu tos japāņu pelmeņus vispār pagaršoji beidzot?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brokolis
2012-02-10 23:32 (saite)
kuri tie ir ? es kkd pagaršoju rimi plemeņus, kas bija zaļajā iepakojumā un garšīgi, bet vienīgais viņu mīnuss ir tāds, ka tad kad es iegriezos rimčikā otro reizi pēc viņiem, tie tur nebija

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]malfor
2012-02-10 23:48 (saite)
tie rimi kkādi bezgaršīgi.
šitie ir japāņu - http://klab.lv/community/veg/3407.html?mode=reply
man likās, ka tu par tiem runā, pieminot paku, kas tev ilgi jau saldētavā stāv

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brokolis
2012-02-11 00:00 (saite)
man likās normāli tie rimi pelmeņi, bet šos es kkāa palaidu garām... tas varētu būt mans nākamais iekārojamākais rimi pirkums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ikvakars
2012-02-11 01:12 (saite)
Jā šie gardi , iesaku

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2012-02-13 17:54 (saite)
negaršīgi sanāca, varbūt pārāk prasti pagatavoju - vārīju sālsūdenī.
bekas + skābi kāposti arī liekas jocīga kombinācija.
jāpamēģina kā citādāk - apcepot, ar garšvielām vai kā piedevu citam ēdienam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]klusais_okeans
2012-02-13 18:56 (saite)
apcepot sanāk neeeedaudz "garšīgāk", bet ne tik ļoti, lai es mēģinātu vēlreiz. bueee :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]malfor
2012-02-13 23:14 (saite)
nez, es jau ar tik pirmoreiz ieraudzīju un pamēģināju. man, iespējams, nav diezko augstas prasības pret ēdienu, bet vienkārši izvārīju + sojas majonēze + lociņi + sinepes, un varēja ēst. sēnes gan tur nevar just.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2012-02-14 22:34 (saite)
galvenais, ka tagad vismaz teorētiski ir vairāk vegānpelmeņu veidu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?