sviesta cibas neoficiālais viedoklis ([info]scibologs) rakstīja [info]politbirojs kopienā,
@ 2004-11-03 10:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
rīta avīze latvijai "neatkarīgā", šodien, 2. lpp: "Var pieņemt, ka eiropeiski lēnas karjeras cilvēkus Eiropā pacieš labāk. Jācer, ka Eiropas Parlamentā Latvijas valdības izvirzītais kandidāts Andris Piebalgs tiks uztverts labāk nekā amerikāniski straujās karjeras politiķe Ingrīda Ūdre."

[info]politbirojs piezīmē: var jau mainīt avīzei galveno redaktoru, var mainīt avīzes galviņu, galu galā, var mainīt avīzes nosaukumu. taču kamēr tās komentētāji pilnā nopietnībā ūdrīti sauks par amerikāniski straujās karjeras politiķi, tikmēr jebkuri mēģinājumi definēt nra kā nopietnu dienas laikrakstu izklausās pēc negaumīga joka.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ravena
2004-11-04 09:29 (saite)
vinjas kruta izglitiba tik un ta nepalidz vinjai lietderigi darboties politika.
valsts prezidenta kandidata statuss neko nelieca..tikai to ka vinjai ir pietiekami daudz amibiciijas..it seviksji ja izverte cik lielas ceribas bija vinjai tikt ieveletai.
ka Saeimas priekssedetaja vinja nav izcelusies ne ar ko ...sehz un tikai vada administrativo darbu un brauka pa pasauli prezentejos mus...tikai neviens nav izvertejis kada ir shi prezentacija un cik kvalitatiiva ta ir
nezinu nevienu valsti kas vinjia izteikusi cienju....mosh pateiksi...
tu aizmirsi pieminet vinjas LJOTI atbilstosho, jasaka pat izskirosho komisares darbam, audittores darba pieredzi Coopers&Lybrand...(neizteiksjos ka tad jau katrs ekonomists varetu klut par finashu ministru vai vel labak uzreiz merket uz eiropu:P)
un aizmirsi pieminet ar to faktu (vinja pati izcela ka LJOTI svarigu) ka vinja ir spelejusi basketbolu un bijusi saspeles vaditaja....heh...nu tas bija arguments Barrozu par labu tam ka vinja kruta ir:)

vienigais kas vinjai varbut ir piemerots in milzonigas ambicijas kas nekadi nesaderas ar pashas politisko nevareshanu tas piepildiit:P~

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]maksims
2004-11-04 11:56 (saite)
Ūdrei ir Portugāles un Itālijas goda krusts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ravena
2004-11-04 13:46 (saite)
:D
un saki man ludzu par ko tas krusts tiek pieskirts kada vinjam ir nozime
mosh vinju dod katram atbraukushajam deputatinjam vai ari par to ka vinja tik stiliiga ar savu stilistu..ka neka Italija stils ir atziita lieta:P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?