sviesta cibas neoficiālais viedoklis ([info]scibologs) rakstīja [info]politbirojs kopienā,
@ 2004-11-03 10:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
rīta avīze latvijai "neatkarīgā", šodien, 2. lpp: "Var pieņemt, ka eiropeiski lēnas karjeras cilvēkus Eiropā pacieš labāk. Jācer, ka Eiropas Parlamentā Latvijas valdības izvirzītais kandidāts Andris Piebalgs tiks uztverts labāk nekā amerikāniski straujās karjeras politiķe Ingrīda Ūdre."

[info]politbirojs piezīmē: var jau mainīt avīzei galveno redaktoru, var mainīt avīzes galviņu, galu galā, var mainīt avīzes nosaukumu. taču kamēr tās komentētāji pilnā nopietnībā ūdrīti sauks par amerikāniski straujās karjeras politiķi, tikmēr jebkuri mēģinājumi definēt nra kā nopietnu dienas laikrakstu izklausās pēc negaumīga joka.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]maksims
2004-11-03 13:04 (saite)
Nu, jā, bet Ūdre jau netika nomainīta viņas nekompetences dēļ, bet tikai tāpēc, ka Barozu bija kaut kas jāmaina maiņas pēc, lai viņu pašu nepadzītu. Lūk, šeit mūsu valdībai un sabiedrībai vajadzēja pastāvēt uz mūsu izvirzīto kandidātu un nepazemoties Eiropas divkosīgo intrigu priekšā, bet saglabāt stingru, nacionālajām interesēm atbilstošu nostāju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ravena
2004-11-03 13:41 (saite)
EP bija pretenzijas pret 4 jauniem komisaru kandidatiem vinju nekompetences, apshaubamas reputacijas, intereshu konfliktu un izteikumu delj.Udri noraidija delj iespejamas korupcicijas sakara ar partiju ziedojumiem un nekompetences delj:)....
un Barrozu ir pietiekami gudrs lai saprastu ka lai vinju neizgaztu ir tiesham tagad japalkaujas parlamenta spiedienam un ja noraida Udri tad lai vinja ari taisas uz majam:)
un ka gan var pastavet uz kandidatu kuru izvirza aizmuguriski un slepeni....?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?