Smagums vēderā
« previous entry | next entry »
Jan. 14., 2016 | 09:42 pm
posted by: izdziivotaaja in pajautaa
Labvakar! Ko iz mājās esošā varētu izmantot, kad pie rokas nav Mezym, kas liekot vēderam smaguma sajūtu nezināt?
Atklāju, ka man sākušas garšot sēnes & vēders, acīmredzot, nav sajūsmā 2 dienas pēc kārtas ko tādu pārstrādāt :/
Atklāju, ka man sākušas garšot sēnes & vēders, acīmredzot, nav sajūsmā 2 dienas pēc kārtas ko tādu pārstrādāt :/
from: traffico
date: Jan. 14., 2016 - 11:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kisswithafist
date: Jan. 14., 2016 - 11:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: izdziivotaaja
date: Jan. 14., 2016 - 11:27 pm
#
Jautājums N.2 Esmu Norvēģijā & veikalā, kad meklēju sodu, man iedeva "Natron" . Gatavošanai derēja, šai problēmai riskēt mēģināt?
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kisswithafist
date: Jan. 14., 2016 - 11:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: digna
date: Jan. 14., 2016 - 11:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: digna
date: Jan. 14., 2016 - 11:45 pm
#
"Scientists have not yet thoroughly explained how the soft drink dissolves bezoars, but it likely has something to do with its high acidity. Coca-Cola, due to its carbonic and phosphoric acid, has a pH of 2.6 and resembles the natural gastric acid that's thought to be important for fiber digestion, the researchers said. In addition, the sodium bicarbonate and carbon dioxide bubbles in the beverage might enhance the dissolving effect."
Līdz ar to, ja vēders smags = grūtības sagremot uzņemto pārtiku, bet tur vēl ielej sārmainu šķidrumu, kas kaut kādā mērā neitralizē kuņģa skābi, hmmm, izklausās, ka efekts varētu būt pretējs.
Pie dedzināšanas un sāpēšanas, kad kuņģī skābes par daudz vai to sit uz augšu, gan soda (īslaicīgi) palīdz.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: kisswithafist
date: Jan. 14., 2016 - 11:54 pm
#
actually, nav ne jausmas. uz ātro nesanāk atrast kaut ko vairāk par "viena tante teica", bet tālāk meklēt slinkums.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: kreiza
date: Jan. 16., 2016 - 10:06 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais