griestu lampas

« previous entry | next entry »
Aug. 24., 2015 | 11:24 am
posted by: iguaana in pajautaa

kur jūs ieteiktu tādas pirkt? depo utml tikai kā adatu siena kaudzē var atrast ko kaut cik gaumīgu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

Meistars

from: [info]slepkava
date: Aug. 24., 2015 - 11:40 am
#

plaza "gaismas nams"

Atbildēt


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Aug. 24., 2015 - 11:43 am
#

Ja negrib maksāt nenormālu ciparu, tad nākas vien sijāties cauri depo, k-rautas, krūzas un cenukluba kaudzēm. Iedvesmai vēl var lēnām izbraukt brīvības ielu posmā no vidzemes tirgus līdz tallinas ielai, tai posmā ir kkādi 4 vai 5 gaismas ķermeņu veikali.

Pēc neskaitāmiem, atkārtotiem šo veikalu apmeklējumiem vairāku mēnešu garumā, beigu beigās no 3 lustrām, divas nopirkām cenuklubā, vienu - depo. Katrā ziņā, ja grib dalīto slēdzi likt, tad ir jāpievērš uzmanība vai konkŗētajai lustrai tas ir iespējams. cenukluba lustrām abām tādas fīčas nebija.

Mājās viņas izskatās labāk, nekā veikalā.. then again, tai veikalā, kad tādā čupā sakarina, visas tās lampas izskatās pēc sūda.

Atbildēt | Diskusija


Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Aug. 24., 2015 - 10:22 pm
#

Jāpiezīmē, Depo paretam gadās kaut kādi mistiski izmetumi no citiem gaismu veikaliem; piemēram, Paulmann kaut kāda ūberlampa, kas viņu veikalā maksāja virs 130, tur bija pa 20. Vienā eksemplārā gan.

Atbildēt | Iepriekšējais


katodstars

from: [info]katodstars
date: Aug. 24., 2015 - 11:52 am
#

Mnu, mana pieckapeika - gaismas veikalā Cēsu ielā 31 pie ieejas teritorijā ir atlaižu zīme pie ieejas, ja nu palīdz.

Atbildēt


parasts

from: [info]parasts
date: Aug. 24., 2015 - 02:42 pm
#

ikea

Atbildēt


crescendo

from: [info]crescendo
date: Aug. 24., 2015 - 03:18 pm
#

Cenu klubā (lielajā) periodiski ir arī gaumīgi izstrādājumi zināmā izvēlē dabūnami (tik nelaime, ka visas pēdējā laika hipsterkafejnīcas ir ar tādām lampām, kā cenu klubā (nezinu vai _no_ cenu kluba ) apdarinātas). Protams, tas neglābj no liela skaita 'tas galīgi nav man' - bet tur ir cerība.
Var searchlight internetā paskatīties (pats CK nemāk smukas bildes internetam uztaisīt), jēdzīgākās viņiem laikam pārsvarā bija tās markas.

Minimālismam vienmēr der Ikea.

Atbildēt


from: [info]tutepataas
date: Aug. 24., 2015 - 03:31 pm
#

Interjera dizainera viedoklis.
Viss atkarīgs no finansiālajām iespējām un budžeta, bet par ekonomiskajiem variantiem piekritīšu šeit jau minētajam viedoklim - Cenuklubā var atrast arī pieklājīga dizaina eksemplārus, tāpat, ja parakājas Depo un K-rautā. Es pati sev parasti lustras nomedīju iekš ss.lv, bet tad ir jābūt lielai gribēšanai un pacietībai sagaidīt to īsto.

Jau mazliet augstāka cenu kategorija ir minētajiem Brīvības ielas posma veikaliem. Salīdzinoši lētas ir šajā- http://www.lampunams.lv/, turklāt pozitīvi, ka pasūtījums jāgaida tikai līdz 2 nedēļām.
Vēl no saviem favorītiem varu nosaukt lalampa.lv un 4room. Cenu kategorija aptuveni viena, bet pluss tāds, ka var pasūtīt lampas pēc savām vēlmēm un vajadzībām - individuālu izmēru, audumu utt.

Atbildēt