pajautaa

skrienoši zinošajiem

« previous entry | next entry »
Jul. 6., 2015 | 08:56 pm
posted by: tikko_pamodos in pajautaa

Ir plānos skriet pa pilsētu, tātad kājas traumēs cietā asfalta virsma. Kuri skriešanas apavi, jūsuprāt, nodrošinās vislabāko amortizāciju? Ideāli, ja tie būtu Nike, bet ja cita firma, ar nekas. Es un mani ceļgali, kā arī mugura savlaicīgi pateicas par sniegtajiem padomiem. Pati internetā sniegtajā informācijā par šo tēmu nespēju orientēties.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

from: [info]citronz
date: Jul. 6., 2015 - 09:52 pm
#

Oh, par šo ir tik daudz rakstīts, būs grūti īsi. Es ieteiktu notestēt kāju, lai neiebrauc auzās, to bez maksas var Maratonā, 42km.lv un Mysport. Nav obligāti jāpērk tas, ko piedāvā. Vienkārši ir atšķirība, vai vajag atbalstu un cik daudz.

Par traumēšanu- viss atkarīgs no pareizas skriešanas tehnikas. Protams, labi apavi palabos kļūdas, tas fakts. Drošāk skriet ar mīkstākiem, ja nav pārliecības par pareizu soli.

Par Nike viedokļa nav, man pašai viņi galīgi neinteresē, bet gan jau ir labi modeļi. Principā, ja zini savu pēdas tipu, tad jebkuri no tā tipa apaviem, kas domāti asfaltam. Lēti gan noteikti nebūs.

Atbildēt | Diskusija


qgmr101

from: [info]qgmr101
date: Jul. 7., 2015 - 12:41 am
#

1. Tehnika, tehnika, tehnika! Mēģini skriet uz pēdas priekšējās daļas (kā dāmas uz aukstpapēžu kurpēm), vispirms būs lēni, smieklīgi un neveikli, bet pēc tam ceļi kalpos par kādiem gadiem 20 (?) ilgāk. Var arī uz papēža skriet, maratonu noskriesi labos apavos un nekāda vaina. Pēc tam pats(pati) sapratīsi un vēl nebūsi paspējis (usi) satraumēties pārāk traģiski.
2. Nike ir OK. Tāpat kā visi pārējie, nav lielas starpības, visi apmēram tas pats, jāņem, kas labāk der uz kājas un uz aci krāsas patīk. Lētais gals ne, ap ~70 vai 90 eiro (tepat LV) kaut ko jēdzīgu var atrast. Atmaksāsies. No manas pieredzes. + Obligāti skrienamās zeķītes. Arī atmaksāsies.

Atbildēt | Iepriekšējais