Mikroviļņi dumjajiem.

« previous entry | next entry »
Jun. 18., 2015 | 03:15 pm
posted by: unpy in pajautaa

Cik ilgs laiks nepieciešams, lai mikroviļņu krāsnī tajā speciālajā atsaldēšanas režīmā atsaldētu apmēram kilogramīgu gaļas kunkuci?

UPD. Visiem paldies, 25 minūtes ir pareizā atbilde.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {38}

sirdnA

from: [info]sirdna
date: Jun. 18., 2015 - 03:55 pm
#

mikrenēm parasti ir manuālis ar instrukcijām.

Bet es ar kādu stundu vismaz rēķinātos.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]unpy
date: Jun. 18., 2015 - 03:57 pm
#

Ahā, man arī tā sāk izskatīties, kā allaž izrādās, ka tie sievieši no saimniekošanas neko nejēdz ;(

Manuāļa nav un šķita, ka sameklēt šo internetos būs sazrežģītāk, nekā uzprasīt vietnē, kur katrs pirmais ir kulinārs vispārākajā pakāpē.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


...

from: [info]noisiite
date: Jun. 18., 2015 - 04:01 pm
#

kulināri vispārākajā pakāpē nelieto tādus sūdus kā mikrenes.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]unpy
date: Jun. 18., 2015 - 04:05 pm
#

Ja izrādīsies, ka gaļas atsaldēšanai mikrene tīri labi noder, tad mudaki ir tie kulināri vispārākajā pakāpē, ko varu teikt :))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


sirdnA

from: [info]sirdna
date: Jun. 18., 2015 - 04:43 pm
#

imho, minētie kulināri vispār neko neatsaldē, jo visam īsteni kulināram ir jābūt totāli svaigam, pirms dažām minūtēm vēl rukšķošam, vējā šalkojošam vai kā savādāk eksistenci baudošam.

Atbildēt | Iepriekšējais


sirdnA

from: [info]sirdna
date: Jun. 18., 2015 - 04:41 pm
#

mūsmājās mikrene vienu brīdi tika lietota, un reizēm arī atkausējamā režīmā, tā ka stāstu, vadoties pēc miglainām atmiņām manās asinsspiediena un depresijas saēstajās smadzenēs. Ne ar kādām piecām vai desmit minūtēm tur cauri negāja, imoh. Varbūt dāmas mēģinājušas izmantot cepšanas režīmu atkausēšanai?

Atbildēt | Iepriekšējais