pajautaa

« previous entry | next entry »
Feb. 4., 2015 | 05:51 pm
posted by: copy in pajautaa

vai varat ieteikt kādu foršu viesu namu daudz maz korporatīvam pasākumam ap 30cilv., kas strādātu ziemā un ar pirtiņu - vai nu dziļi mežā vai pie jūras, lai var apkārtnē izveikt kādas aktivitātes un vakarā sasildīties gan ārēji, gan iekšēji. gribas tādu, kur kāds ir bijis un viss patīk un ir labas atsauksmes. attālums no rīgas laikam nav ļoti svarīgs.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Feb. 4., 2015 - 06:05 pm
#

Viesu nams "Kunči", atrodas netālu no Priekuļu slēpošanas un biatlona trases. Divas ēkas, kurās var izguldīt dalībniekus, abās ir palielas zāles, pirts vēl atsevišķā ēkā. Paši nenodrošina ēdināšanu, bet sadarbojas ar "Mežrūkumiem", kas ļoti labi klāj galdus. Pagājušogad mums kā reiz tur bija darba pasākums.

Viesu nams "Vidi" Valdemārpilī - aktivitātes apkārtnē jāpiemeklē, toties šai viesu namā vienkārši izcili garšīgi baro, vasarā biju tur semināros, un, šķiet, visi dalībnieki kādu kilogramu uzēda :)

Atbildēt


from: [info]adelise
date: Feb. 4., 2015 - 06:20 pm
#

manā mīļākajā vietā uz pasaules, Plieņciemā, pie jūriņas, mājas saimnieki ļoti forši un atsaucīgi - http://strautini.weebly.com

Atbildēt


crescendo

from: [info]crescendo
date: Feb. 5., 2015 - 08:59 am
#

Kaķīškalns. Nav gan mežs un jūra, bet ir kalns, ir pirts, ir džakuzi uz terases un ir telpas kroporatīvajam uz cilvēkiem 30, vismaz man šķiet, ka mums apmēram tas skaits tur devās.
No atrakcijām - kalns. Kameru trase neslēpotājiem.

Atbildēt


asns

from: [info]ho_tai
date: Feb. 5., 2015 - 09:36 am
#

Es ieteiktu ņemt viesu namu, kam nav gājis pāri lērums cilvēku, tādu, kas nesen uzsācis darbu, jo daudzas biezajos laikos saceltās pirtis ir ļoti sliktā stāvoklī un bildes internetā ir maldinošas. Kārumnieki ir pirms gada atvērts, pagājušā ziemā bija ok. Aktivitātes gan organizējam paši.

Atbildēt | Diskusija


asns

from: [info]ho_tai
date: Feb. 5., 2015 - 09:46 am
#

Ja cena nav no svara, var apskatīties gungas un četri gadalaiki.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


apjukums

from: [info]apjukums
date: Feb. 5., 2015 - 03:32 pm
#

+1 par Gungām

Atbildēt | Iepriekšējais