pajautaa

Šoseja Tīnūži - Koknese

« previous entry | next entry »
Jan. 29., 2015 | 04:21 pm
posted by: lyrfeel in pajautaa

Klau, cibiņ cilvēciņi, man jautājums - ir gadījies braukt pa to štrāsi tagad nesen? Kāds tas ceļš ir tagad, šajā burvelīgajā -1/+1 t'C laikā?

Es tāds šoferīts ar nelielu stāž, pusotrs gadiņš, vislaik braucu pa Rīgu pārsvarā, pa tālajiem ceļiem pa LV ļoti reti.
Ziemā UN tumsā vispār vēl nav tik tālu pašrocīgi braukts nekur.

Man ir doma braukt uz Aizkraukli kaut kad rītvakar.


Kāda tur i tā štrāse? Normāls, braucams ceļš? Vasarā noteikti burvīgs, bet kā tur tagad?


Pieredzējušiem šoferiem jautājums šķitīs tups, varu iedomāties :) Tomēr lūdzu netiesājiet 8))

Paldies un foršu vakaru :]

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

sirdnA

from: [info]sirdna
date: Jan. 29., 2015 - 04:35 pm
#

ceļš varētu būt pilns ar fūrēm, kuras šajā slapjā laikā ceļ gaisā ūdens mākoņus.

Atbildēt | Diskusija


Lyr

from: [info]lyrfeel
date: Jan. 29., 2015 - 05:04 pm
#

opā... Šo es neiedomājos... Paldies par info

Atbildēt | Iepriekšējais


Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Jan. 29., 2015 - 05:07 pm
#

Fūres ir, bet tik daudz, lai tas būtu problemātiski. Un, ja ievēro distanci vai brauc normāli (t.i. tām garām), tad būtisku problēmu nav.

Ceļa profils tur arī ir okei, un ūdens visu laiku pa gaisu neiet (kā tas ir uz švakākiem ceļiem).

Atbildēt | Iepriekšējais


Andris

from: [info]degeneralis
date: Jan. 29., 2015 - 04:47 pm
#

Ceļš lieliskā stāvoklī un ļoti labi pārredzams, nav arī pārslogots. Par apledojuma veidošanos nezinu, cik esmu šoziem braucis, nekas traks nav bijis - nav bijis trakāk, nekā uz citiem ceļiem.

Vienīgais jāuzmanās no idiotiem, tā kā šis ceļš tomēr ir plats un pārredzams, ļaudis, kuri ar galvu īpaši nedraudzējas, mēdz vēsi braukt tāpat, kā vasarā.

Vārdu sakot, brauc uzmanīgi, turies tuvāk pie labās malas, laid garām skrējējus un esi gatavs braukt ar 80 km/h aiz fūres, jo pieļauju, ka trenēties apdzīšanas manevrus tomēr drizāk derētu gaismā un uz sausa ceļa :)

Ā, un atceries, ka Tev jānogriežas uz Skrīveru ceļa (ja nemaldos, nākamā nobrauktuve aiz Zādzenes nobrauktuves). Tā sanāk visātrāk/vistuvāk. Būs gan mērens šoks no smuka, jauna asfalta nobraukt uz šauru un nelīdzenu ceļu sliktā stāvoklī, bet nav citu labāk variantu.

Atbildēt | Diskusija


Andris

from: [info]degeneralis
date: Jan. 29., 2015 - 04:49 pm
#

Vēl vari palasīt kaut kādus padomus braukšanai ziemā, nu, tur kā atpazīt melno ledo, ko paturēt prātā, braucot pa apledojušu ceļu u.t.t.

Varbūt oderēs.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Lyr

from: [info]lyrfeel
date: Jan. 29., 2015 - 05:15 pm
#

Paldies par info!!
Ir viela pārdomām!

piekdiens vakarā drošvien tauta arī būs, steigsies pa mājām, un no tiem slapjuma mākoņiem man bail jau no pieredzes uz Krasta ielas, kad te mauc uz 89 un nošļaksta, uz vairākām sekundēm aklums, kamēr nabaga slotiņas kaut ko notīra.

Br, laikam tas stress būs lielāks nekā tas kaifs braukt tipa savā vidē, ar savu autiņu.
Lab ka es uzjautāju, par tām fūrēm neiedomājos un to iespējamo apdzīšanu.

Tiesībs liku ziemā, visādu info mācīja, bikiņ paslidinājos pa savu ielu, uz Maskavas ielas izbaudīju melno ledu, tas viss ir baigais trakums pat gaišā dienas laikā pilsētā, kur nu vēl laukos tumsā ziemā, njām.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


i.

from: [info]liizhj
date: Jan. 29., 2015 - 05:35 pm
#

cik ļoti vakarā brauksi? mēs no rīgas izbraucām pirms septiņiem, uz jaunās šosejas bija, nu es teiktu, diezgan patukšs. bet tas tāds subjektīvs rādītājs.

Atbildēt | Iepriekšējais


Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Jan. 29., 2015 - 05:32 pm
#

Man jau liekas, ka nav ko raustīties un ir jābrauc. Citādi jau braukt neiemācīsies. Un šis ceļš ir pietiekoši okei, lai to darītu. Nav nekādi Kangaru kalni, kur var iegāzties aizā un neviens Tevi nekad neatradīs.

Varbūt vienīgi pirms tam der nopirkt normālas slotiņas vai arī auto ar normāliem loga tīrītājiem, ja jau ūdens uz vējstikla rada kādas nopietnas problēmas. :)

Atbildēt


i.

from: [info]liizhj
date: Jan. 29., 2015 - 05:34 pm
#

braucām tieši pagājušās piektdienas vakarā tur. bij šķiet tieši tāds pats laiks. nu, pie stūres nesēžot likās ne tik traki. bet jā - pretimbraucošās fūres un apdzenošie autiņi diezgan pamatīgi un nepatīkami nocūkoja priekšējo stiklu.
kā arī, labā mala ir diezgan netīrīta, tā ka principā ērtak braukt ar kreiso riteni pa pretējo joslu, bet skaidrs, ka ilgstoši darīt to nav reāli.
daži posmi ir ļoti burvīgi apgaismoti, daži diezgan tumši (pēc Rīgas varētu šķist pa tumšu). un ja snieg, tad tālās gaismas ir diezgan nefunkcionālas.
man jau liekas, ka tomēr labāk pa tīnūžu ceļu braukt šādā laikā (jo vismaz segums pats par sevi ir uzticamāks (jo mazāk bedrains), nekā pa veco šoseju, bet nu..

Atbildēt