pajautaa

bez glutēna

« previous entry | next entry »
Okt. 12., 2014 | 06:14 pm
posted by: zvaigzniit in pajautaa

Šeit varbūt ir kāds bez glutēna lietu cepšanas eksperts/entuziasts? Gribu šo to pamēģināt, bet maz ko (neko) nesaprotu no tiem visiem miltiem un kā pielāgot receptes, un negribas vispirms izmēģināt visas interneta receptes, jo tas nav nekāds lētais prieks. Un ir vēl visādi jautājumi, uz kuriem labprāt saņemtu atbildes, ja nu ir kāds, kurš visu saprot un būtu gatavs tajā info dalīties.

var komentāros, bet ērtāk drošvien būtu, ja rakstītu man uz zvaigzniit iekš gmail

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

from: [info]ninona
date: Okt. 12., 2014 - 07:57 pm
#

Nu, es esmu tāda entuziaste un trakā jau gandrīz 5 gadus. Man te cibā ir saite uz manu pamirušo recepšbloku, kur savukārt var uziet saites uz citiem līdzīgiem veidojumiem. Varbūt rīt savākšos Tev aizrakstīt, bet tad visjēdzīgāk būgu zināt, KO Tu gribi zināt.
Jo īsumā - nav nemaz traki un daudzkam der parastās receptes.

Atbildēt | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Okt. 12., 2014 - 09:09 pm
#

paldies par http://ninonasvirtuve.blogspot.com/ - noderēs :)
(un raksti Vēl, ja sanāk, raksti :) tāds info un padomi vienmēr noderīgi :) )

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]ninona
date: Okt. 15., 2014 - 11:14 am
#

Man pašlaik nav laika/iedvesmas. Tuvāk Ziemssvētkiem atkal būs piparkūkmīklu eksperimenti.

Bet pašlaik meitenes manās smadzenēs rada pietiekami lietu troksni, lai brīvajos datorbrīžos negribētu piepūlēt galvu ar domāšanu, kas ir neatņemama sacerēšanas sastāvdaļa.

Atbildēt | Iepriekšējais


Zvaigznīte

from: [info]zvaigzniit
date: Okt. 12., 2014 - 10:21 pm
#

Dažas no lietām - kur pirkt izejvielas, cik daudz nozīmē "vairāk šķidruma", kad liek bezglutēna miltus, kā saprast, kuri milti labāk der receptēm (ja nav pieejami tie, kas norādīti). Ļoti interesē arī maizes mašīnas receptes, ja nav bezglutēna cepšanas funkcija. Šodien tapa mans pirmais bezglutēna baltmaizes cepšanas eksperiments, pēc kura maize it kā garšo normāli, bet galīgi neizskatās tāda, kādu sanāk izcept "parasto" maizi un es gribētu arī, lai garšo labāk. Un, piemēram, ja receptē nav ūdens/piens kā šķidrā viela, vai tādā gadījumā sviests skaitās tā viela, kas jāpievieno vairāk, vai vienkārši jālej klāt mazliet ūdens.

Atbildēt | Iepriekšējais