zvaigzniit

Okt. 12., 2014 | 10:21 pm
No:: zvaigzniit

Dažas no lietām - kur pirkt izejvielas, cik daudz nozīmē "vairāk šķidruma", kad liek bezglutēna miltus, kā saprast, kuri milti labāk der receptēm (ja nav pieejami tie, kas norādīti). Ļoti interesē arī maizes mašīnas receptes, ja nav bezglutēna cepšanas funkcija. Šodien tapa mans pirmais bezglutēna baltmaizes cepšanas eksperiments, pēc kura maize it kā garšo normāli, bet galīgi neizskatās tāda, kādu sanāk izcept "parasto" maizi un es gribētu arī, lai garšo labāk. Un, piemēram, ja receptē nav ūdens/piens kā šķidrā viela, vai tādā gadījumā sviests skaitās tā viela, kas jāpievieno vairāk, vai vienkārši jālej klāt mazliet ūdens.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: