pajautaa

bez glutēna

« previous entry | next entry »
Okt. 12., 2014 | 06:14 pm
posted by: zvaigzniit in pajautaa

Šeit varbūt ir kāds bez glutēna lietu cepšanas eksperts/entuziasts? Gribu šo to pamēģināt, bet maz ko (neko) nesaprotu no tiem visiem miltiem un kā pielāgot receptes, un negribas vispirms izmēģināt visas interneta receptes, jo tas nav nekāds lētais prieks. Un ir vēl visādi jautājumi, uz kuriem labprāt saņemtu atbildes, ja nu ir kāds, kurš visu saprot un būtu gatavs tajā info dalīties.

var komentāros, bet ērtāk drošvien būtu, ja rakstītu man uz zvaigzniit iekš gmail

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

Zvaigznīte

from: [info]zvaigzniit
date: Okt. 12., 2014 - 10:21 pm
#

Dažas no lietām - kur pirkt izejvielas, cik daudz nozīmē "vairāk šķidruma", kad liek bezglutēna miltus, kā saprast, kuri milti labāk der receptēm (ja nav pieejami tie, kas norādīti). Ļoti interesē arī maizes mašīnas receptes, ja nav bezglutēna cepšanas funkcija. Šodien tapa mans pirmais bezglutēna baltmaizes cepšanas eksperiments, pēc kura maize it kā garšo normāli, bet galīgi neizskatās tāda, kādu sanāk izcept "parasto" maizi un es gribētu arī, lai garšo labāk. Un, piemēram, ja receptē nav ūdens/piens kā šķidrā viela, vai tādā gadījumā sviests skaitās tā viela, kas jāpievieno vairāk, vai vienkārši jālej klāt mazliet ūdens.

Atbildēt | Iepriekšējais