Biešu aukstā zupa
« previous entry | next entry »
Aug. 28., 2014 | 02:10 am
posted by: morraa in pajautaa
Nopirku bietes.
Gribu biešu auksto zupu, bet konzervētās bietes nav pieejamas.
Ar kefīru arī nē - gribās tādu normālu, kura sarkana un tad var krējumu, gurķus, ol un dil piegāzt un ir prieks un laime.
Vai kāds varētu, lūdzu, pastāstīt rezepti?
Paldies!
Gribu biešu auksto zupu, bet konzervētās bietes nav pieejamas.
Ar kefīru arī nē - gribās tādu normālu, kura sarkana un tad var krējumu, gurķus, ol un dil piegāzt un ir prieks un laime.
Vai kāds varētu, lūdzu, pastāstīt rezepti?
Paldies!
from: anonymous
date: Aug. 27., 2014 - 09:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: anonymous
date: Aug. 27., 2014 - 09:38 pm
#
Ja drīkst iejaukties, man te visos komentāros ļoti pietrūkst loku un diļļu. Kā tad bez tiem? Nezinu gan, vai tur Tev pieejami.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: morraa
date: Aug. 27., 2014 - 09:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: anonymous
date: Aug. 27., 2014 - 09:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: zin
date: Aug. 28., 2014 - 09:34 am
#
savulaik mana vecmāmiņa vārīja biešu aukstās zupas bāzi, bet viņa grieza jaunas pašu dārzu bietītes, ar visām lapiņām, un tādas sagrieztas arī vārīja. diemžēl es nezinu, ko un vai tur vēl lika klāt. gan jau to pašu etiķi mazliet..
kad "zupa" padzisa, tajā grieza iekšā visus pārējos dārzeņus un lika klāt krējumu + zaļumus.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: zin
date: Aug. 28., 2014 - 09:36 am
#
un jā, man arī personīgi īsti nepatīk ne kartupeļi, ne gaļa/desas aukstajās biešu zupās
Atbildēt | Iepriekšējais