Aug. 28., 2014 | 09:34 am
No:: zin
es lieku puravus, man patīk :)
savulaik mana vecmāmiņa vārīja biešu aukstās zupas bāzi, bet viņa grieza jaunas pašu dārzu bietītes, ar visām lapiņām, un tādas sagrieztas arī vārīja. diemžēl es nezinu, ko un vai tur vēl lika klāt. gan jau to pašu etiķi mazliet..
kad "zupa" padzisa, tajā grieza iekšā visus pārējos dārzeņus un lika klāt krējumu + zaļumus.
savulaik mana vecmāmiņa vārīja biešu aukstās zupas bāzi, bet viņa grieza jaunas pašu dārzu bietītes, ar visām lapiņām, un tādas sagrieztas arī vārīja. diemžēl es nezinu, ko un vai tur vēl lika klāt. gan jau to pašu etiķi mazliet..
kad "zupa" padzisa, tajā grieza iekšā visus pārējos dārzeņus un lika klāt krējumu + zaļumus.