Biešu aukstā zupa
« previous entry | next entry »
Aug. 28., 2014 | 02:10 am
posted by: morraa in pajautaa
Nopirku bietes.
Gribu biešu auksto zupu, bet konzervētās bietes nav pieejamas.
Ar kefīru arī nē - gribās tādu normālu, kura sarkana un tad var krējumu, gurķus, ol un dil piegāzt un ir prieks un laime.
Vai kāds varētu, lūdzu, pastāstīt rezepti?
Paldies!
Gribu biešu auksto zupu, bet konzervētās bietes nav pieejamas.
Ar kefīru arī nē - gribās tādu normālu, kura sarkana un tad var krējumu, gurķus, ol un dil piegāzt un ir prieks un laime.
Vai kāds varētu, lūdzu, pastāstīt rezepti?
Paldies!
from: auksts_entelekt
date: Aug. 27., 2014 - 08:45 pm
#
Par riisu etikji nezinu. Riskee:.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: morraa
date: Aug. 27., 2014 - 08:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tante
date: Aug. 27., 2014 - 08:51 pm
#
nogriez saknīti un to daļu kur kāts - ātrāk kļūs mīkstas..
mīksts ir tad, ka iedurta dakša samērā viegli slīd ārā ;))
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: morraa
date: Aug. 27., 2014 - 08:53 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tante
date: Aug. 27., 2014 - 08:54 pm
#
man pietiktu ar vienu tādu bieti kādām 6-8 porcijām :))
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: morraa
date: Aug. 27., 2014 - 08:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais