pajautaa

Biešu aukstā zupa

« previous entry | next entry »
Aug. 28., 2014 | 02:10 am
posted by: morraa in pajautaa

Nopirku bietes.
Gribu biešu auksto zupu, bet konzervētās bietes nav pieejamas.
Ar kefīru arī nē - gribās tādu normālu, kura sarkana un tad var krējumu, gurķus, ol un dil piegāzt un ir prieks un laime.
Vai kāds varētu, lūdzu, pastāstīt rezepti?
Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {31}

tante

from: [info]tante
date: Aug. 27., 2014 - 08:51 pm
#

liec aukstā ūdenī un vāri uz nelielas uguns apmēram 45-50 minūtes no brīža kad sāk vārīties...

nogriez saknīti un to daļu kur kāts - ātrāk kļūs mīkstas..

mīksts ir tad, ka iedurta dakša samērā viegli slīd ārā ;))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Aug. 27., 2014 - 08:53 pm
#

Jā, starp citu, uz cik lielu zupas tilpumu pietiek tādu divu biešu? Vairāk nav.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Aug. 27., 2014 - 08:54 pm
#

a vot zupas tilpumu tu mierīgi vari regulēt ar citiem produktiem - karpeļiem, gurķiem, olu, gaļu :))

man pietiktu ar vienu tādu bieti kādām 6-8 porcijām :))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Aug. 27., 2014 - 08:56 pm
#

O! Paldies. Nu, tagad tiešām, saturās bietes. Rītdien saņemšos un vārīšu!

Atbildēt | Iepriekšējais