pajautaa

Air Baltic atcelti reisi

« previous entry | next entry »
Maijs. 4., 2014 | 10:50 am
posted by: gwendolina in pajautaa

Pienācis meils, ka atcelti mani reisi uz Romu augustā (turp, atpakaļ), piedāvāts vietā izvēlēties divus citus, izlidošana par dienu vēlāk, atgriešanās par dienu ātrāk - ceļojums īsāks un problēmas ar viesnīcu maiņām. Vai ir kāds veids, kā dabūt lidojumus tai pašā datumā, piemēram, ar pārsēšanos un ko man ir tiesības prasīt šai gadījumā? Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

extranjero

from: [info]extranjero
date: Maijs. 4., 2014 - 11:38 am
#

Prasīt jau tu vari, bet ja AirBaltic tam nepiekrīt, tad tavas opcijas ir vienīgi dabūt naudu atpakaļ.

Atbildēt


apjukums

from: [info]apjukums
date: Maijs. 4., 2014 - 04:13 pm
#

Ja neatlaidīgi pieprasīsi, varbūt izdosies. Man izdevās, gan ar ilgu skaidrošanos.
Tev ir tiesības uz lidojumu tajos pašos datumos.

Atbildēt


from: [info]hessin
date: Maijs. 4., 2014 - 08:58 pm
#

juridiski vienīgais, ko var dabūt atpakaļ, ir iztērēto naudu par biļetēm (un, protams, jāatdod atpakaļ pašas biļetes).

Atbildēt


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Maijs. 5., 2014 - 12:11 am
#

šis ir iemesls, kapēc man nepatīk airbaltic un pēc iespējas mēģinu viņus neizvēlēties. tā viņiem ir normāla prakse, iztirgot biļetes uz vairāk lidojumiem, nekā reāli viņi plāno un pēc tam apvienot vienā. kkādas 5 reizes ar airbaltic esmu lidojusi, šito triku viņi man ir izveikuši 3 reizes, visas lidojot uz valstīm, kur ir nepieciešama vīza. Prieks un laime ne aviokompānija.

Atbildēt | Diskusija


apjukums

from: [info]apjukums
date: Maijs. 5., 2014 - 07:49 am
#

Tā dara ne tikai airBaltic, bet arī citas aviokompānijas. Atšķiras vienīgi veids, kā tas tiek risināts, kas airBaltic gadījumā pamatīgi klibo.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]hessin
date: Maijs. 5., 2014 - 10:05 pm
#

varbūt daudzas avio kompānijas tā dara, bet, ticami, ka citām avio kompānijām tik bieži šādas šmuces negadās, jo uz visiem reisiem izpērk biļetes, ka nevajag apvienot :D Vismaz man citas aviokompānijas lidojuma laikus nav mainījušas.
Tā viena no retajām reizēm, kad pēdējo reizi lidoju ar airBaltic, šiem arī mainījās lidojuma laiks. Par laimi atšķirība bija tikai 15 minūtēs un, visticamāk, tāpēc, ka nomainīja lidmašīnu uz citu tipu. Bija ieplānojuši lielāku un ātrāku, nācās nomainīt pret mazāku un lēnāku,

Atbildēt | Iepriekšējais


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Maijs. 5., 2014 - 10:22 pm
#

airbaltic arī iztirgo vairāk biļetes nekā ir sēdvietas. tjip ja tomēr visi ierodas uz lidojumu, tad pēdējiem X, kas iečekojas, viņi piedāvā sūdīgu viesnīcu un lidojumu ar nākamo reisu. pie tam bagāžu viņi savāc uzreiz, tu reāli paliec pārnakšņot gaterī ar rokasbagāžu. mums pirms ~ 5 gadiem bija [info]gorgonas draudzene jāsavāc no lidostas un jāiznakšņo. izrādījās, ka visa lidmašīna bija pilna, viņu iesēdināja viesnīcā, telefons bija nosprādzis un lādētājs bija jau nodots bagāžā. bija jautri!

Atbildēt | Iepriekšējais