pajautaa

android

« previous entry | next entry »
Feb. 18., 2014 | 03:13 pm
posted by: chirkainais in pajautaa

Preved!
Mana Motorolla Dwfy mini atteikusies ieslēgties un pie ieslēgšanas paliek vien pie mirgojoša "M" burta. Sazinoties ar helpdesku, versija par risinājumu slēpjas partrīciju tīrīšanā, kas pagaidām nepalīdz. Gala variants būtu 'set back to factory settings'. Ja back-upoju sd karti kompī (vienkārši copy-paste visu saturu kādā folderī), tas tik un tā nozīmē, ka pazaudēšu visus telefonā glabātos tel.nr. un rakstītās sms, ja? Vai tomēr tās defaultā sēž uz sd kartes?
Varbūt kādam ir versija, kā androīdu atdzīvināt?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

Nikolass A. Dērsingtons

from: [info]kisswithafist
date: Feb. 18., 2014 - 03:57 pm
#

probably, jo telefoniem tomēr ir arī iekšējā atmiņa, kur glabājas viss root stuff. atmiņas kartē parasti ir instalētās / defaultās programmas, bet tas arī kā kuram telefonam.

Atbildēt


Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Feb. 18., 2014 - 04:27 pm
#

Google kontā biji ielogojies? Ja tā, tad parasti, ja nav norādīts citādāk, kontakti tiek sinhronizēti uz google kontu. Apskaties, vai tur nav.

Atbildēt


parasts

from: [info]parasts
date: Feb. 18., 2014 - 06:26 pm
#

nez - ar to gūglkontu mansanāca apčakars vasarā, jo nebiju norādījis, ka defaultā tur jānoglabā numuri. paliku pliks un viens baznīcā.

Atbildēt | Diskusija


chirkainais

from: [info]chirkainais
date: Feb. 18., 2014 - 06:32 pm
#

Man arī tā vien izskatās.. Pēdējā sinhronizācija veikta, kad mainīju esošo klausuli.. Defaultā tel. grāmata allaž bijusi 'phone', līdz ar to, visticamāk, pie factory settings arī būs pilnīgs wipe sms'kām un tel.grāmatai.

Atbildēt | Iepriekšējais