pajautaa

Malta

« previous entry | next entry »
Feb. 2., 2014 | 12:56 pm
posted by: santa_be in pajautaa

Aprīļa otrajā pusē nedēļu pavadīsim Maltā. Jautājums, ko tur darīt?
Profils- 2 jauni cilvēki, patīk ēst, kāpt, kustēties, ēst, iet, dzert, kustēties, daba, ēst, dzert, ēst. :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

from: [info]fedrs
date: Feb. 2., 2014 - 01:03 pm
#

Ēst, dzert? Tātad cept šašlikus un dzert alu.

Atbildēt


puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Feb. 2., 2014 - 01:11 pm
#

Tad jau jāēd kartupeļi

Atbildēt


soul_embraced

from: [info]soul_embraced
date: Feb. 2., 2014 - 01:54 pm
#

ēst, kāpt, kustēties, ēst, iet, dzert, kustēties, ēst, dzert, ēst

Atbildēt



putnu novērotājs

from: [info]_re_
date: Feb. 2., 2014 - 03:39 pm
#

Malta ir samērā maza izmēros un nedēļas laikā var diezgan daudz apskatīt. Ja nav īrētā auto (satiksme kā Anglijā, pa otru pusi), var vizināties ar viņu stilīgajiem oldskūl busiem, vienīgi tas nav pārāk ātrs pārvietošanās veids, jo sala ir diezgan blīvi apbūvēta ar pilsētelēm, ciematiņiem un līdz ar to buss brauc lēni un bieži apstājas.
man ļoti patika Mdina - Maltas vecā, viduslaiku galvaspilsēta, ar mūriem apjozta, visa celta no viena toņa akmens, durvis krāsotas violetos toņos. lai arī nav pamesta, tomēr uz ielām maz cilvēku, ēkas noslēgtas.
tā piekraste, kur atrodas Dingli pilsēta, ir ļoti augsta, stāva klinšu siena. labs skats un sajūta tur augšā.
Valletu vnk vajag eksplorēt krustu šķērsu, ir centrālā daļa ar lielajām baznīcām, arkādi jūras krastā, garām kāpnēm ielu vietā. uz DA no tās ir vecāks rajons, kādreiz to esot apdzīvojušas atraitnes - prostitūtas. savukārt uz ZR ir modernāka, aktīvāka daļa, līcītis pilns ar krāsainajām zvejnieku laivām.
vienu dienu ar lielo laineri braucām apkārt salai, pa ceļam uz pāris h izsēdināja visus brīnišķīgā zilā lagūnā. noteikti var mēģināt saorganizēties uz snorkelēšanu vai varbūt pat niršanu, sīkāk nezinu. vai ir vērts visu dienu pavadīt ar tādu kuģi, nezinu. tā jau smuki apskatīt salu no jūras, redzēt delfīnus un tā, bet tomēr pasīvs veids. ja paši var atrast, nokļūt tādās pludmalēs, būtu foršāk imho. ā, es gan nezinu kā ar peldēšanu aprīlī, to var nočekot.
vēl vienu dienu var aizbraukt uz Gozo salu, tā ir zaļāka par Maltu. smuka, paskarba vecpilsēta. tur nopirku homemade līdz šim garšīgāko ēstos kaltētos tomātus eļļā. mēs gan uz Gozo izmantojām kaut kādu komplekso tūrisma piedāvājumu, kas nozīmēja savākt mikriņā dažādus ļaužus no viesnīcām, pa ceļam līdz prāmim nokūpēt uz ceļa, tad pievest vairākās vietās uz 'apskati'. uz savu roku būtu foršāk.

Atbildēt | Diskusija


Santa

from: [info]santa_be
date: Feb. 2., 2014 - 04:15 pm
#

O, paldies! :) Gozo salu laikam jāieliek plānā!

Atbildēt | Iepriekšējais